cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nova borba se pripravlja VI.

clock-img

27.10.2009, 14:52

clock-img

Anonimen

ok RR-ju dogajauser posted image

clock-img

27.10.2009, 14:53

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Razmišljam.. se vam zdi, da so še vedno six packi v modi? Jaz man občutek, da zadnje čase promovirajo bolj sodčke...

No, kaj je lepše?

sixpack:
user posted image

ali

sodček:
user posted image

clock-img

27.10.2009, 14:54

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hehe - pa ti dvojno vidiš user posted image

Pa še niti nisi jedla mojih dödölof, pa si že v ''elementu'' user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2009, 15:10

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz mam raj
user posted image

ne sestorcke ne sodcke, ampak martiniiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa se* cakam.... lahko bi mi na siht dostavla food user posted image user posted image user posted image  tko d v avto pa strucko s sabo pa via LJ. user posted image user posted image

larilu... aaaaa.... da ti nom murkota poslala po posti user posted image user posted image user posted image

UnPerfect... borba je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem ce se lahko se kje drugje tok nasmejes k tuki, pa obenem sprostis, zves informacije katere hoces vedit .. tko d BORBAJ ZENSCE BORBAJ user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

27.10.2009, 15:19

clock-img

Anonimen

Piki veš pri takih čudnih kot je DM pri nas ne vozijo poštarji zaradi nevarnosti prašičje gripa pa bog ve ktere druge bolezni šeuser posted image user posted image tko da bi ga zavrnil in ti ga enostavno vrniluser posted image user posted image user posted image ampak si res lahk brez skrbi k ga res res resssssss ne bom prevzelauser posted image

drugače je pa pri meni samo tole k alkota ne pijem,čeprav priznam včasih bi bilo luštno kaj takega spit kot ma rada pikiuser posted image
user posted image

clock-img

27.10.2009, 16:04

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Nončika iskrene čestitke in pa veliko cartanja.

Živa moje sosede so svojim malim ko niso mogli kakati dajale kar malo DONATA in menda je pomagalo.

Moja tečka se je po enajstih dneh poslovila in  zdaj bomo veselo user posted image .

clock-img

27.10.2009, 19:48

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

jo ženskice!! Vam dogaja....jaz sem že čist izven forme. user posted image

Vse vas lepo pozdravljam, pa enga velizga lupčka pošiljam!!!

Komaj čakam na novo borbouser posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

clock-img

27.10.2009, 20:27

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

jazzz pa kej si ti, duša? hočmo slikico!!!!!!!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

27.10.2009, 20:27

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Kliki kr u akcijo!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

27.10.2009, 20:41

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

*čeer babnice user posted image

Nončika sporoča da sta s Timonom doma in vas vse pozdravlja! user posted image

clock-img

27.10.2009, 21:31

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

mikla:jaz sem doma ,samo prej pokliči da vem ,če sem kje zunaj k moj dela ponoč pa pol psi,jaz pa se potepam.No jutri me ni potem pa sem
Ti kar pridi ,me je glih mal prej moj vprašal kako si ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

28.10.2009, 07:04

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

br'jutr user posted image user posted image user posted image

prva salcka zelenga caja popita user posted image user posted image  se najmanj tri pa bom prpraulena se sooct z danasnjim dnevom/nocjo(glede na to kok je kratek dan) user posted image user posted image user posted image user posted image  

pupe moje mene boste mogle pa nasledn tedn cartaaattttt k bom sam doma .. gre moj sluzbeno v tujinooooo...aaaaa....jz pa samaa.. (no sej bo mack z mano) user posted image user posted image user posted image user posted image  saj neki user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak rabla bom spet objemckeeeee pa ... user posted image user posted image user posted image  

hihi..evo sm ze naspidirana user posted image user posted image user posted image  kaj sele bo ce sm taksna ze po eni salci user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 07:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

piki, pol te pa bomoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

28.10.2009, 07:07

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

28.10.2009, 07:22

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiii

gracjazzzz user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 09:01

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mikla:jaz sem doma ,samo prej pokliči da vem ,če sem kje zunaj k moj dela ponoč pa pol psi,jaz pa se potepam.No jutri me ni potem pa sem
Ti kar pridi ,me je glih mal prej moj vprašal kako si ?

evo pridem v petek dopoldan okoli 9. ure, če si doma, k juter sem v Trbovljah k, mam pregled, v petek pa se vidimauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

28.10.2009, 09:06

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

punce, a mi zna katera raztolmačit tole. ŠE VEDNO NE DOBIMuser posted image . v petek mi je v MB na UZ rekla, da je sluznica odebeljena in da bom dobila v treh dnehuser posted image , pa je do danes še ni. V nedeljo zjutraj se mi je čisto malo pokazal bledo roza izcedek, in takoj tudi prenehal, pojavlja pa se mi tudi prozorna sluz vsake toliko časa. Kaj bi to pomenilouser posted image ni kol se mi še to ni dogajalo, pa menda mi  ja ni že slučajno  po prvemuser posted image  kaj ratalo, ker to bi bil čudež. Jutri tako imam pregled in mu bom rekla naj me še enkrat da na Uz in da vidimo kaj je in če je vse vredu.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

28.10.2009, 09:13

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

lahko d ti malce zamuja...sej ves kaksne cudne ma nase telo vcasih user posted image

drgac pa ce se je pa "prjel" pa tok boljs a ne user posted image  .... navijam d se je user posted image user posted image  pa migam s pujsasto ritko za toooo user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 09:16

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

pikcaO - tudi jaz mislim, da še zamuja, k skor ne verjamem da bi se pa sedaj kar tako prijelo, k se prej nikol niuser posted image , ti pa le migaj z ritko, te je prav lepo videt, si fletnauser posted image

clock-img

28.10.2009, 09:45

clock-img

Anonimen

jutro
mene pa tko grlo boli da je grozauser posted image kašljam pa še hujuser posted image
tamala pa tud noče pančat razen v naročju k vzun cesto delajo k so zdej prinesl tiste rožice za cesto da bo piki lahk prišla na pilinguser posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 10:02

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

28.10.2009, 10:03

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

larilu... caja pit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa upam d bos disavo zadela

mikla... upamo pa navijamo pa se vseen lahko a ne user posted image ... bom bom migala z mojo mujsasto ritoo user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 10:04

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image

va va va vuummm user posted image user posted image user posted image user posted image  je tok poslikan k d bi ga ti larilu porisala user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 10:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

user posted image

va va va vuummm user posted image user posted image user posted image user posted image  je tok poslikan k d bi ga ti larilu porisala user posted image user posted image

ne bi mela nič proti če bi ga resuser posted image user posted image user posted image jaz se ne bi nič branila sam zanjga pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 10:52

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

jz ti ga prepustim user posted image user posted image user posted image

men je bolj njegova "puhalka listja" vsec user posted image user posted image user posted image user posted image  al kaj je tist user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem