cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nova borba se pripravlja VI.

clock-img

09.11.2009, 19:29

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

murki, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image končno si dočakala svojo pupiko user posted image lepo se cartajte!

jazzzika se je javila user posted image Boris je lepotec user posted image

nonči in larilu user posted image user posted image user posted image vrag pa dedci... z valjarom jih je treba po glavi!

grem dat M. spat, pa še kaj pridem... če ne bom zaspala zraven user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.11.2009, 21:07

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

ledenka, samo valjar si moram prvo kupit. naša kuhinja še ni tako dobro opremljena. user posted image user posted image user posted image  saj veš, ni še 2m odkar smo se preselili štok više. za silo pa ga lahko privlečem z pritličja. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

09.11.2009, 21:08

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Nončika, evo pozitiva velja...si me nasmejala

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

09.11.2009, 21:52

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce jutro!

A nič novega še o Murkici? No, upam, da že pestvaš...srečno.

Nonči...ne se sekirat ker včas imajo take izpade, da bi najraje sama pobegnila. Bo bolš, verjem.

Evo še našega falotka
user posted image

iiiii kakšen lep fantič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

murkica čestitke za Lano, zdaj pa sledi cartanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (zakaj pa ni nič na Rodili smo .... jaz pa skoz tam čekiram, pa ničuser posted image )

nončikauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2009, 22:17

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

murkica - čestitke za vajino sončico Lanouser posted image user posted image user posted image

Jazzz27 - iiiiiiiiiii, kak je luštkan tale škratek

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

10.11.2009, 09:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

murki, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image končno si dočakala svojo pupiko user posted image lepo se cartajte!

jazzzika se je javila user posted image Boris je lepotec user posted image

nonči in larilu user posted image user posted image user posted image vrag pa dedci... z valjarom jih je treba po glavi!

grem dat M. spat, pa še kaj pridem... če ne bom zaspala zraven user posted image

si ga morm pa od Lukca sposodit k ga ma za hokej po stanovanjuuser posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 09:28

clock-img

Anonimen

drgač pa jutroooo

clock-img

10.11.2009, 11:40

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

juuuutroooooo user posted image

sam pozdravit sem vas prišla, zdaj pa se moramo oblečt in it ven, v tale lep sonček user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

10.11.2009, 12:51

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Sicer mal neumesno ampak... sam tolk časa mam, da vam predstavim to glasovanje in prosim za kak glasek... mojemu Liamu in pa njegovemu prjatlčku Aleksu.

Glasuje se lahko 1x na dan samo registrirat se je treba.
Mami lepo prosi za glaseke.., komentarje. in se zahvaljuje že vnaprej..
Pa, pa

Za mojga sinkota  ALEKSA
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=405&Itemid=220

Za prjatlčka  LIAMA
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=402&Itemid=220

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

10.11.2009, 12:52

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

murkica:čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jazzzica:kako je mali lepotec,ma ti naši borci in borke so pa pravi princi in princeskeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

10.11.2009, 14:40

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

Hej pupe. Ne vem, jokam, se grizem, zmešalo se mi bo.

V 16 t sem izgubila mojega fantka in to ravno na obletnico lanskega ss. Joj, kako boli, najraje bi zaspala.

clock-img

10.11.2009, 15:23

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Argojuhica....ojoj.user posted image ..nimam besed. Iksreno mi je žal, da se vama to dogaja. Izjoči bolečino. Objem. Če me kakorkoli potrebuješ, sem tukaj vedno zate.user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

10.11.2009, 15:30

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

V 16 t sem izgubila mojega fantka in to ravno na obletnico lanskega ss. Joj, kako boli, najraje bi zaspala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem kaj naj ti napišem,razen,da mi je žal...

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

10.11.2009, 15:35

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nončika, evo pozitiva velja...si me nasmejala

me veseli, da sem te nasmejala. ti si me tudi že z postom o valjarju.

clock-img

10.11.2009, 15:35

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 15:36

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

juuuutroooooo user posted image

sam pozdravit sem vas prišla, zdaj pa se moramo oblečt in it ven, v tale lep sonček user posted image

sonček? hja, malo ga pošlji k nam tudi. mi mamo pa celi dan deeeeežžžžž.

clock-img

10.11.2009, 15:36

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

jokam s tabo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 16:54

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

user posted image user posted image user posted image ojoj nimam besed....user posted image user posted image user posted image drži se argica!!user posted image

clock-img

10.11.2009, 17:38

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Argica moja draga jooj joj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Življenje je čisto prekruto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vem, da te ne morem potolažituser posted image le močno te objemam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

10.11.2009, 17:57

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

argica
user posted image

zal mi je user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

10.11.2009, 19:29

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

argica - moja vem kako ti je, in jočem s tabouser posted image user posted image user posted image , izjoči svojo bolečino, čeprav vem da ni lahko, kajti jaz še vedno jočem, danes sem že dvakratuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

10.11.2009, 19:35

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Argica moja draga jooj joj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Življenje je čisto prekruto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vem, da te ne morem potolažituser posted image le močno te objemam user posted image

župca moja trepetala sem s tabo, zdaj pa jokam s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 19:47

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

argica - moja vem kako ti je, in jočem s tabouser posted image user posted image user posted image , izjoči svojo bolečino, čeprav vem da ni lahko, kajti jaz še vedno jočem, danes sem že dvakratuser posted image

user posted image user posted image user posted image  tudi zate...

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

10.11.2009, 21:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Argojuhica moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je... izjokaj se user posted image

clock-img

10.11.2009, 22:54

clock-img

Anonimen

Agrožupi.... Žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRŽI SE!!! ZA ENIM VOGALOM TUDI TEBE ČAKA SREČA!!!
... To naj bo razlog za vztrajanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem