Ooo, prav paše
ajsi - me veseli za fajn vikend. he he he - a to so tvoje joške po 24ur kazali? He he he - ko je treba je treba. Mali že ve kaj hoče in kdaj hoče!
oktavija - potem si pa res polno zaposlena. Naj vama bo čim lepše v novem stanovanju. Pa kake fotke novega stanovanja lahko padle, mar ne? Vso srečo na izpitu, jaz tudi žulim še te zadnje stvari, ki jih man do konca ...
jazzi - ljepotice, kako ide? Jaz po eni strani kooomaj čakam, tega našega lumpka - po drugi pa maksimalno uživam v tem času. Pripravljeno še nimava nič - imava nakupljeno posteljico, jogi in previjalno - tam v začetku julija bova najverjetneje začela urejat otroški kotiček. Vozeka še ni. Je še čas (upam)

.
sanšajniki - kako sta? Kak naši nečakeci?
trinity - pupika je pridna?
spps - tale mali je pa taki car! Sem prejle gledala na FB tega ljepotca! Pa mala mišika... ulala - prav pravljični ste!
beyba - držim pestke za job-fishing!
erin - *hugs* zate in (mojemu ;) ) avgustovčku
kliki in aquina - naj bo plusek kmalu tu!
pikica36 - mislim nate ...
barbi - želim, da bi bil nalsednji postopek uspešen ... Drži se.
nonči - jap, sem še na bolniški (sm videla kveščen pri pomurkah, pa mi ni hotelo odgovora poslat

) - bove našle kafe termin
larilu - ti pa kar zdrži. Počivaj!
špelči - tudi ti lepo počivaj in superca za brcike!
mišika73 - pobožaj svoja škratka!
živa - lepo, da se je uredilo.
Vsem nosečkam - pozdravite buškije, mamice pocajtajte otročke, še-ne-nosečke (oz kmalu nosečke) zagrozite madam M, da nima kaj več pri vas iskati!