writing-img

RE: Nova borba se pripravlja VI.

clock-img

09.02.2010, 11:42

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro!

za našo roza pigico user posted image user posted image user posted image še tule vse najboljše!

user posted image

pa miklarom ima danes RD user posted image user posted image user posted image tokrat pa naj bo plusek in mirno do konca!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.02.2010, 11:46

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Pikica, malo pozno, a iz srca. Vse najboljše. Bodi zdrava.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

09.02.2010, 14:10

clock-img

Anonimen

Miklaromček vse naj naj!!!lepo praznujuser posted image

clock-img

09.02.2010, 19:51

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

hvala se enkrttt user posted image user posted image user posted image

pa mikla...teb tuuud =)user posted image user posted image user posted image  vse naj naj

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

10.02.2010, 10:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

lepo zasneženo jutro! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

10.02.2010, 10:50

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

hvala lubike moje za lepe želje, kolk mam jest vas radauser posted image

roza pujsi - tudi jaz tebi želim vse naj,naj in da se ti to leto izpolni kar si želiš

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

10.02.2010, 13:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

hvala se enkrttt user posted image user posted image user posted image

pa mikla...teb tuuud =)user posted image user posted image user posted image  vse naj naj

ni za kejjjuser posted image little star for a big staruser posted image

clock-img

10.02.2010, 15:17

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

• Mojemu ta najljubšemu roza pujseku želim vse naj naj za njegov direndaj!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

10.02.2010, 15:39

clock-img

Anonimen

uuuu aqua dannnnn,tebe se na fb-ju prov ne upam taknit,pa ne vem zakaj,mogoče k že pinky pigiju dovolj nagajamuser posted image ne sej sm čist pridna jaz

vse ste spet razgubile tko da še mal pa bom lahk tle poklicala koga da bo prišel prah mal pobrisat,še dobr da mamo rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2010, 11:30

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

jaz tud čestitam pujsiki za rd...pa enga cmokeca na smrček...

pa mikla, tudi tebi vse lepo do naslednjega rd, potem pa spet naprej :)

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

clock-img

11.02.2010, 17:11

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jazzzika se je javila user posted image user posted image user posted image povej malo, kako ti kaj gre, kaj je novega itd. user posted image

clock-img

11.02.2010, 18:39

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Ajsi, novega veliko. Sedaj se itak vrti vse okoli tamaučija. Imamo že enega zobka. Sam sedi. Prerivanje po postelji,...
Kako si ti? Še malo pa služba, kaj? Kako je mali-veliki M.? 

clock-img

11.02.2010, 19:32

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

uuuu, super user posted image je hiter!

mali-veliki M. stoji, hodi z oporo, raste... služba uradno čez 2 meseca, dejansko čez 3 (še dopust). me je strah, kako mi bo to uspelo... pa varstva še nimam, tako da imam zdaj projekt iskanja varuške user posted image pa prvič je bil bolan, vneta ušesa, komaj zdaj smo boljši.

se tolikokrat spomnim nate, pa vedno rečem, da bom kasneje poklicala, potem pa mi nikoli ne uspe user posted image

clock-img

12.02.2010, 19:55

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

user posted image  sem te na FB poklikala :), sicer sem še čist zeleni zajček ampak očitno je treba it naprej...ker tukaj so že vse pobegnile :)

A vnetje ušeskuser posted image user posted image , samo da ste boljše. Ambsurd, ko so naši tamali bolni. Naš je imel že vročino in totalno zabit nos...kriza. Ampak preživiš...in user posted image  tudiuser posted image .

Moraš mi kakšno slikico poslat na mail, da vidim vašega škrata.

Kar se pa tiče varstva te pa čisto razumem. Meni se letos še ne bo treba s tem ukvarjat..upam. Bom kar doma...

lupčka

clock-img

12.02.2010, 21:56

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

sem te našla in potrdila user posted image slikce pa vidiš tam user posted image pa par predlogov za prijatelje sem ti poslala

clock-img

13.02.2010, 10:08

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Oj punce mojega upanja za + ta mesec je konec user posted image user posted image user posted image se je v vsej svoji velečini spet privlekla. Tako da gremo v nov boj in upam da sedaj pa zares rata.

clock-img

13.02.2010, 11:24

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image  sem te na FB poklikala :), sicer sem še čist zeleni zajček ampak očitno je treba it naprej...ker tukaj so že vse pobegnile :)

A vnetje ušeskuser posted image user posted image , samo da ste boljše. Ambsurd, ko so naši tamali bolni. Naš je imel že vročino in totalno zabit nos...kriza. Ampak preživiš...in user posted image  tudiuser posted image .

Moraš mi kakšno slikico poslat na mail, da vidim vašega škrata.

Kar se pa tiče varstva te pa čisto razumem. Meni se letos še ne bo treba s tem ukvarjat..upam. Bom kar doma...

lupčka

jz sm te tud dodalaaa :) sam potrdit me se mors :D ena bjonda na slikci v vijolcni tunikiii :))

clock-img

13.02.2010, 11:25

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Oj punce mojega upanja za + ta mesec je konec user posted image user posted image user posted image se je v vsej svoji velečini spet privlekla. Tako da gremo v nov boj in upam da sedaj pa zares rata.

kliki moja zlata..bo ratal bo =) sam upanja ne smes zgubit..pa probi jt vn na soncek..zadihaj pa skaci po snegu k bi bla 3 leta stara :) bos vidla kok to pomaga =)

zraven pa se z ritko zamigi..tko k moj pujsi na avatarju user posted image user posted image

biig huguser posted image user posted image

clock-img

13.02.2010, 11:36

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Roza pujsi hvala za tako lepe želje ja bo treba mal po snegcu it skakat.

clock-img

13.02.2010, 14:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kliki user posted image ne že spet...

clock-img

13.02.2010, 16:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

klikiuser posted image user posted image samo ne obupatuser posted image

clock-img

13.02.2010, 16:33

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

mate kaj z apusta hrusta?user posted image user posted image
kliki ne obupat, enkrat bo že...čakanje, pa zapolni s čim drugimuser posted image

clock-img

13.02.2010, 16:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

mate kaj z apusta hrusta?user posted image user posted image

kavo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2010, 21:15

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

evo, pokorno se vam javljam iz Kanina , vidim da se vam kar dogaja, tak je prav. user posted image
evo moja je ponoči pršla v vsej svoji bolečini , sem zjutraj klicala v MB in morem v ponedeljek spet klicat, ker danes ne naročajo, tako da v ponedeljek vam sporočim datum prvega UZ-JA za pingota.

midva uživama s polno paro še za vse vas zraven, bodite mi lepo in vam vse sporočim v ponedeljek

nočko user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

14.02.2010, 11:39

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo, pokorno se vam javljam iz Kanina , vidim da se vam kar dogaja, tak je prav. user posted image
evo moja je ponoči pršla v vsej svoji bolečini , sem zjutraj klicala v MB in morem v ponedeljek spet klicat, ker danes ne naročajo, tako da v ponedeljek vam sporočim datum prvega UZ-JA za pingota.

ufa, kar uživajta! user posted image user posted image user posted image ko prideš domov, se ti bo pa začelo dogajat user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem