cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nova borba se pripravlja VI.

clock-img

29.03.2010, 11:14

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

O,

hvala ajsi. user posted image kako je pa kaj pri vaši hiši? a je mali že velik? je kje kakšna slikica odveč da jo teta aqua vidi? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

29.03.2010, 16:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

O,

hvala ajsi. user posted image kako je pa kaj pri vaši hiši? a je mali že velik? je kje kakšna slikica odveč da jo teta aqua vidi? user posted image

teta Aqua naj gre kaj na FB user posted image tam so slikce! sem jih ne lepim, sploh odkar je bil tisti škandal s krajo slik... mali je velik in težek, komaj čakam,da začne hodit, v upanju,da me bo malo manj bolel hrbet user posted image je pa sladek, moj fantekuser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

29.03.2010, 21:33

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

aqua77 - madonca , ti me pa res povsod najdešuser posted image , se nimam več kam skrituser posted image , no sej danes začnem spet delat po dolgem času, čez urco že grem na šiht in me ni do večerauser posted image , zate držim pestke, da ti hitro minejo tile grozni dnevi brez skrbi, in brez user posted image , jo bom že jaz stran nagnala, nima kaj delat pri tebiuser posted image

o, hvala hvala za ponujeno pomoč, jaz ti bom pa uslugo vrnila čez par tednov! a štima? user posted image user posted image user posted image user posted image

o, štima, štima, ko ate na mamouser posted image user posted image user posted image user posted image , verjetnio pridem v aprilu kaj v vaše konce mal pogledat, pa se ti javim, da gremo na kak drink, a prav, pa tvoj + zapituser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

30.03.2010, 08:08

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

aqua77 - madonca , ti me pa res povsod najdešuser posted image , se nimam več kam skrituser posted image , no sej danes začnem spet delat po dolgem času, čez urco že grem na šiht in me ni do večerauser posted image , zate držim pestke, da ti hitro minejo tile grozni dnevi brez skrbi, in brez user posted image , jo bom že jaz stran nagnala, nima kaj delat pri tebiuser posted image

o, hvala hvala za ponujeno pomoč, jaz ti bom pa uslugo vrnila čez par tednov! a štima? user posted image user posted image user posted image user posted image

o, štima, štima, ko ate na mamouser posted image user posted image user posted image user posted image , verjetnio pridem v aprilu kaj v vaše konce mal pogledat, pa se ti javim, da gremo na kak drink, a prav, pa tvoj + zapituser posted image

o kako se pa to lepo sliši, veš da tkole ko čakam in premlevam se mi na cajte zdi, da jaz ta klinčev + ne bom dočakala... enkrat sem skor 100% da je to to, pol me pa spet panika zagrabi in si mislim, da se to men ne bo zgodilo...
v glavnem iz tvojih ust v božja ušesa, a štima!!! user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

30.03.2010, 08:21

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Drugače pa dobro jutro vsem zbranim.... user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

30.03.2010, 09:30

clock-img

Anonimen

jutro
mala nana,tamavči v vrtcu jaz si pa živčke mirimuser posted image
sva mela z mojim spet pestro in se mi zdi da mava zadnje cajte sam tko,ma drek od dreka

še zmeri držim pestke za pluskeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2010, 22:01

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

ne sam v tvoja ušesa, v tvojga bušija bo šlo a pravuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

31.03.2010, 08:45

clock-img

Anonimen

jutro bejbe!
jaz pijem čajček k me grlo boli tko da je prava žalost k niti kave nisem mogla spit,tko da bo popoldne ena več padlauser posted image

kako smo?
jaz morm zdele si it lase umit pol pa če bo čas grem pa risat mal

clock-img

31.03.2010, 10:14

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

larilu, pa si šla kaj do zdravnika? user posted image user posted image user posted image

aqua, še malo, pa lulamo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

31.03.2010, 11:04

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

larilu, pa si šla kaj do zdravnika? user posted image user posted image user posted image

mah ne govori mi, k sem z živci že cist na koncu... user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

31.03.2010, 12:05

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a že maš 500 € bankovc pripravljen? user posted image user posted image user posted image al boš na kovance? user posted image

clock-img

31.03.2010, 13:12

clock-img

Anonimen

nopeuser posted image sem trdoživa tko da bo že boljš enga dneuser posted image itak pa če tle vprašaš mi ni nč hudga,če pa njih vprašaš so pa že z eno nogo v grobuuser posted image

uuuu lulal ja,držimo pestkeuser posted image user posted image

clock-img

31.03.2010, 15:36

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

a že maš 500 € bankovc pripravljen? user posted image user posted image user posted image al boš na kovance? user posted image

na kovance itak!!!! user posted image user posted image user posted image to je preizkušen recept od sekice, jazzike, tebe in še katera bi se našla.... user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud v ogledalo se že gledam, tko da če kolcat začnem tud vem, da mi je ratal.... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 31.3.2010 15:38:16 >

P.P.Njegoš

clock-img

01.04.2010, 07:20

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

morgen!

user posted image

še mal pa bomo pirhe barvale! user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

01.04.2010, 08:46

clock-img

Anonimen

jutro
uff ktera kavica kar v mojo smer jo pošlji jo bom rade volje sprejelauser posted image
dans je pa tko brezvezen vremeuser posted image upam da ste boljš volje kot pa ta vremeuser posted image

clock-img

01.04.2010, 23:13

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

morgen!

user posted image

še mal pa bomo pirhe barvale! user posted image user posted image

in jaz to šele zdaj vidim user posted image od kofeina ne bom mogla spat user posted image

clock-img

02.04.2010, 06:52

clock-img

Anonimen

jutro!
user posted image

da boste lažje spregledaleuser posted image

jaz sm čist fertik k se je mala zbujala itak je pa zaspala šele ob pol 3,pol bom tortico delala pa bomo videl kako bo uspela

nč en lep dan vam želim

clock-img

02.04.2010, 07:31

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

morgen,

uuuuuuu, kakšen fajn začetek dneva... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

02.04.2010, 11:00

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image user posted image user posted image taboljš!

larilu,hvala user posted image

aqui, belina user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2010, 16:30

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

na kovance itak!!!! user posted image user posted image user posted image to je preizkušen recept od sekice, jazzike, tebe in še katera bi se našla.... user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud v ogledalo se že gledam, tko da če kolcat začnem tud vem, da mi je ratal.... user posted image user posted image user posted image user posted image

recesijauser posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

clock-img

02.04.2010, 16:31

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

morgen,

uuuuuuu, kakšen fajn začetek dneva... user posted image user posted image user posted image

kaj zamujam? jutro?user posted image

clock-img

02.04.2010, 16:35

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

aqua FB!!! J.D. halooooooooooooo  jaz iam tud že 100 prošenj, pa ne vem katera je katera tako da pište mi ZS, da vem zakaj se gre...

clock-img

04.04.2010, 08:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

danes pa aqua lula na kovance user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za veeeeeeliiiiiik +

clock-img

04.04.2010, 10:44

clock-img

spps

pencil-img

14046

danes pa aqua lula na kovance user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za veeeeeeliiiiiik +

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

04.04.2010, 11:31

clock-img

Anonimen

ja jaz tud držim pestke za VELIK plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kako ste ostale?
men je spet mala zbolela,je bošček mali kar sem itak vedela da k bo tamal se pozdravil bo pa ona dobila in evo ga na,jaz sem pa še zmer na istem no zdej z dodatkom da mam počen rebro sam ne vem al sam 2 al je še enuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem