Pridna
murki!! Lepa sobica bo!

Boš pokazala slikce končne podobe?
Glede te posteljnine - mi imamo isto obrobo, rumeno - ne priporočam

... imamo še eno zraven in lahko primerjam. Obe smo sicer kupili v BC ampak mislim da nista isti firmi. In zakaj ne priporočam... medtem ko je prva kakovostna, pena v njej na istem mestu, dobro zašita, se ta ki je tebi všeč - ob pranju se je pena notri zavozlala, čeprav sem prala na ročnem pranju, trakovi ob robu so se odtrgali in na nekaj delih so šivi popustili..in to še preden se je Tilen začel na njo obešat... žirafica gor je zašita zelo površno in sem preventivno trgala delčke stran, ki so kar viseli od nje, ker če bi jih mali odpulil in dal v usta.....ajej, ne bi bilo dobro... HB sem en mičken mojster za šivanje in sem kompletno vse dodatno ojačala s šivi, zašila nazaj, s peno sem se matrala nekaj dni da sem jo vsaj približno dala nazaj na isto mesto.. ena druga obroba ki jo imamo pa je zelo močno zašita, pena ostaja na istem mestu in ko jo tamal vleče se ne premakne nikamor...tista prva pa jo potegne dol do ležišča... upam da nisem grda izpadla zaradi tega mnenja, ampak res je ne priporočam nikomur...
ledenka - pridna si ampak imam občutek da si sama za vse

Kaj se stanje s tvojim lubijem ni nič spremenilo....

Mater, bi kar naredila akcijo pa bi ga šla lovit da mu povem par krepkih...

Dobra si da prenašaš to... a je očetovski dopust kaj koristil? Jaz prve tedne brez njegove pomoči ne bi zmogla... Upam da se bo vse uredilo