IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
veš možno je da ti tam bebi leži ali pa da ima nogice tam in da te brca li pa se premika in te to zaboli.Jaz bi se šla vseeno pokazat ,čeprav 10ič,pa naj vse nardijo pa pogledajo od česa bi bilo.Ne misli na njih kaj bojo misli ali rekli ampak nase in bebija .Upam ,da bo bolje ,ja ležat pa res ne moreš kar nono stop-se ti ga sfuzla
Oktavija se čist strinjam s sončekom85. Zato so tam, pa eč se prideš 3x dnevno pokazat, bolečine, ki te spravijo v jok, zame niso normalne.
sonček85 z dragim sva super, se mi zdi da naju je ta "boj za bebija", še bolj zbližal.....vglavnem zavedava se da sva v istem dreku, in bova iz njega prišla le, če bova držala skupaj
akvica, pa kje si ti zdaj, na plaži, al v službi, al imaš službo na plaži? Pa pozdravi poskakujočega pujska, če se kaj slišiš z pikico.
vau da gre mali
Lovro že proti 6 mesecem

sonček33, bo kaka tortica za pol leta?( vprašam, ker mam jaz neke take finte, bi kr praznovala vse, še nečakinjidan, ko je bila stara 3 mesece, 3 tedne in 3 dni

sem poslala voščilo preko sms-a)
larilu..lepe slikice..zdaj pa hitro barvat, drugače boš prej rodila
kaj ste/ boste kuhala danes dobrega? a bučke niso nič več v akciji, tak kot lani?
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 24.7.2009 14:11:13 >