IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Mi smo danes obiskali Reškota in sedmega septembra začnemo z IVF postopkom! Končno!
Kako sem vesela!!!!

No to pa je novica, da ti polepša dan!!!!!!!!!!!! Zdaj pa bo, boš videla, hitro kot bi trenil boš tudi ti božala trebuščka!!!!!!!!!!!
Živa- upam, da ta dan čim hitreje mine. Jaz sem imela tako katastrofo včeraj, ko mi je šlo vse narobe in sem se na koncu zjokala kot nora in se mi je zdelo vse lažje. Danes zjutraj pa, kot da se včeraj ni zgodilo. Ti malo objemčki svojega in bo noga takoj dobro. Malemu pa je očitno tako všeč, da bi rad še malo ostal tvoj podnajemnik :) Takšnega luksuza ne bo imel nikjer več :))))) Kar se pa tiče pritiska se pa ne sekiraj, pač je bil danes stresen dan in je bilo to krivo. Malo si ga zdaj zmeri pa boš videla pri čem si. Sicer pa je mogoče danes dan, ko boš ponoči letela v P :)))
Sonček33- Mali je prekrasen. To pa človeku res polepša dan, ko vidi kako naši nečakci ratsejo!!!
Sonček85- na FB-ju sem ti poslala povabilo, da ne boš čudno gledala kdo je to. (Nina)

Sem te vidla z našo Oktavijo na slikici in pa še malčka in mi je takoj potegnilo kam te moram dati :D
Drugače pa vse ostale tudi pozdravljene in upam, da uživate, ker se po dolgem času da malo zadihati. Je pa res, da je mene danes popoldan kar na kavču zmanjkalo, pa se mi to ponavadi ne dogaja, tako da je verjetno tudi za to krivo vreme. Danes mala brca kot nora in tudi očka je zopet ujel brcike in je bil ponosen kot pav :DDD No pa saj tako je tudi prav.
Bodite lepo jaz pa hitro šibam delat.
Papa