writing-img

RE: Nova borba se pripravlja VI.

clock-img

11.08.2009, 08:48

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

hvala punce, da se veselite z mano...mi veliko pomeniuser posted image user posted image

malo me je strah, kako bom povedala v službi in kako bosta to šefa sprejelauser posted image , saj imam doma že tri otroke...po drugi strani se mi ****čka, če slučajno izgubim službo imam v mislih iti na svoje...

živček diham s tabo, zgleda, da še nisem pozabila kako je touser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

11.08.2009, 09:18

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

dobro jutro...še nič novičk od naše žive?

clock-img

11.08.2009, 10:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

živa se slabo odpira, je bila pol na vitaminih, zdaj pa so ji dali umetne popadke

naj bo čim prej!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

11.08.2009, 10:44

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Živči držim pestke, da bo čimprej konec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 11:05

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ma - kaj je novih novičk!!!!

NATASI - YEEEAAAAAHHH! ČESTITAM IN VSE DOBRO!
argetkica moja! - ČESTITAM! Oh, zate sem pa še posebej posebej vesela. Naj bo vse dobro in brez težav. Javljaj nam kaj! Sem te mučo pogrešala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sončece33 - ah, to je pa najlepše sončece za v avatar! Konec dopustovanja? Kje ste bili?
polaris - a ti si našla pot do sem ali si kje vprašala za napotke? user posted image user posted image

lunaaa - user posted image user posted image Ne vprašaj, če sem še tu.. nisem še ''blagoslova'' dobila user posted image

živa - naj bo čimprej za tabo... držim pestke!

sončece85 - superca, da je tamali ok.

gigi lubika - kako?

spelka & benika - kak pa vidve?

ajsi - kak kaj prstek? Boljše?

Kak pa kaj naša jazzzii in njen Boris? Trinity & njena pikica?

Ok, to je bilo bolj na hitro, grem kofetkarit user posted image

clock-img

11.08.2009, 11:40

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ajsi - kak kaj prstek? Boljše?

se noče zacelit user posted image bi morala skos sedet, kar pa je pri malem škratu samo delno izvedljivo... bomo že user posted image

ti pa sam še en teden user posted image ali pa tri, sam to je absoutni maksimum user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

11.08.2009, 12:28

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

živa se slabo odpira, je bila pol na vitaminih, zdaj pa so ji dali umetne popadke

naj bo čim prej!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

11.08.2009, 12:30

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

za živouser posted image user posted image user posted image user posted image naj ji čimprej mine in čimmanj bolečin

clock-img

11.08.2009, 12:30

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Živa joj, naj bo čimprej mimo.

Sekica joj, čist en mal še... Pol bo pa vse drugače :) ...amapk lepo drugače. Mi smo bili v kampu v Kobaridu. Milina. Tišina.

Nataša čestitam.

Ledenka a ste gut? Luštnga poba imata.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

11.08.2009, 14:07

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

sonček:kako lepa slikca

živa.dihamo s tabo in čim hitreje se odpiraj.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

11.08.2009, 14:38

clock-img

Anonimen

a še zmeri nič novičk od Živček?hm men se pa dozdeva da če ne bo kmal da ji bodo kr CR nardil k tole se pa preveč matrauser posted image

clock-img

11.08.2009, 14:42

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

upam, da se ne matra...pa da je z malim vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 15:36

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

živa jest tud dihaaaaaaaam s tabo. Upam, da čimprej postaneš mamica.
seeeeeki špelka in benika sta superuser posted image . Danes sva bile skupaj v šopingu in sva nakupile vse za malega pikca in seveda uživale 100 na uro.

clock-img

11.08.2009, 16:23

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

joj saj danes ne morem nič pametnega naredit, saj vsake toliko pokukam sem gor, da vidim kaj se dogaja z našo živo. ...upam, da ji ni preveč hudo, in da bo čim prej vsega hudega konecuser posted image  

clock-img

11.08.2009, 18:51

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Samo na hitro... Živček še vedno diham s tabo!!!! Upam, da hitro mine in dobiš v roke svojega korenjaka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

11.08.2009, 20:18

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Imamo ga.Težko pričakovanega in najlepšega fantka na Svetu!Žiga  je najin 2760g težek in 47 cm dolg zakladek.Lp, živa in dragi

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

11.08.2009, 20:54

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Živček draga, čestitam! user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 20:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Draga Živa!
Veš, odslej ne bo več "midva", odslej bo le še "mi". In to je enkratno. Z lahkoto se bosta navadila na množino. Žiga naj bo vajino sonce sreče.
Čestitam!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

11.08.2009, 21:03

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

živček, čestitke za pobiča. zdaj pa le uživajta in se nagledajta vajinega zaklada.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

11.08.2009, 21:05

clock-img

spps

pencil-img

14046

živa,čestitaaaamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

11.08.2009, 21:07

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Živa, čestitam še tukajuser posted image user posted image user posted image  

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

clock-img

11.08.2009, 21:08

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Imamo ga.Težko pričakovanega in najlepšega fantka na Svetu!Žiga  je najin 2760g težek in 47 cm dolg zakladek.Lp, živa in dragi

user posted image

Lahko se samo še podpišem!! No pa ga le imamo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUPI za Žigo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke naši Živi in atiju!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pa sva že Se* in kmalju jazuser posted image user posted image !!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

11.08.2009, 21:13

clock-img

benika

pencil-img

7793

Živček, iskrene čestitke,
malemu fantku pa naj bo usoda življenja čimbolj naklonjena.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seki, ti pa čist še malo, a ne? Sej boš mal pohitela, da se lahko začnemo čimprej veselituser posted image

Danes sva bili s Špelko res v šopingu in bil je res balzam za dušo. Kupovat stvari za malega novorojenčka....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, upam, da bomo tudi pri nas kupovali takole še za tretjega tička ali tičico.

Oktavija, vem, da si žalostna in razočarana nad moževo odločitevijo, da ne bo pri porodu. Ampak s forsiranjem in užaljenostjo ne boš prišla nikamor, situacija bo le še slabša. Vem, da je pomoč očka pri porodu za mamico neprecenljiva, ampak po drugi strani je pa vseeno potrebno spoštovati njegovo odločitev. Mogoče se boji, da ne bo zdržal, mogoče se boji, da ne bo prenesel, da ti trpiš. Če je tako in če je odločen, da ne gre, potem popusti in ne sili ga. Mogoče poprosi prijateljico ali kakšno osebo, ki ji zaupaš, če bi šla s teboj. Pri porodu boš ob sebi potrebovala osebo, ki ti bo v pomoč in ne osebo, ki bo rabila pomoč.
Sicer pa imaš do poroda še kar nekaj časa. Počakaj, da se zadeva ohladi in šele proti koncu nosečnosti zopet začni debato o tem.

clock-img

11.08.2009, 21:19

clock-img

benika

pencil-img

7793

Evo, da vam naredim še malo luštov...malčce morskih utrinkov

[img]user posted image [/img]

clock-img

11.08.2009, 21:26

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Živa čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdaj pa samo uživatje in se na polno cartajte!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem