writing-img

RE: Nova borba se pripravlja VI.

clock-img

20.08.2009, 16:08

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Živči ja datum moramo določit, pa bo. Sem spraševala, kej pa kdaj (dop, pop) pa nobena ni kej komenitrala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

20.08.2009, 16:10

clock-img

Anonimen

Jaz sem bolj za dopoldan... Ker popoldan je skoz neki na sporedu...

clock-img

20.08.2009, 16:11

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Živči ja datum moramo določit, pa bo. Sem spraševala, kej pa kdaj (dop, pop) pa nobena ni kej komenitrala.

meni je vseeno. lahko npr. tivoli, parking je blizu, če bomo v soboto, posedet se pa tud da

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.08.2009, 16:12

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

A pol rečemo sobota dopoldne? Tivoli. Ob 10h. 19.9.

clock-img

20.08.2009, 16:13

clock-img

Anonimen

aja šele 19.9.???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 16:15

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Mi imamo od 7.14. dopust in težko rečem, da bom doma. Zato jaz pač takrat ne morem, se pa ve lahko zmenite, pa jaz pridem naslednjič.

clock-img

20.08.2009, 16:17

clock-img

Anonimen

aja... no nisem sledila zgodbi, pa nisem vedla za kdaj se menite... No saj meni je vseeno... Jaz sem skoz doma user posted image user posted image Zdej pa sploh, ko mamo Žigata ne bomo šli nikamor... Čeprav nevem zakaj ne user posted image

Jaz sem za... A naredimo lepi seznamček in se napišemo in lepo pridno čakamo, kdo se nam bo še pridružil? user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 16:20

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja dejmo ja

clock-img

20.08.2009, 16:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz sem za user posted image

živči, za naslednji teden se Ljubljančake menimo za vozičkanje... se bomo zmenle, ko bomo videle, kako bo kaj vroče

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.08.2009, 16:25

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

SREČANJE BORKIC 2009

Kdaj?                                19.09.2009 ob 10.uri
  Kje?                                  Park Tivoli v Ljubljani

Prisotne bomo:

1. Živa25 in Žiga
2. Sonček33 in Lovro
3. Ledenka in Maks

< Sporočilo je popravil živa25 -- 20.8.2009 16:26:58 >

clock-img

20.08.2009, 16:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

clock-img

20.08.2009, 16:27

clock-img

Anonimen

a bo kul?

clock-img

20.08.2009, 16:33

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

prima

clock-img

20.08.2009, 16:43

clock-img

Anonimen

No zdej pa BORKICE.... Na raport kera pride in kera ne, da ne bomo na koncu me tri same tam čičale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 17:03

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

mene zagotovo ne bo. razen mogoče, če se bo kera kaj spomnila name in pol bom tam.user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 17:06

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

pa smo dobili novega sovaščana, novega v naši ulici. jaz se pa skoraj jočem. pa ne zato, da ne bi bila vesela, ker se je rodil. full sem happy in temu človečeku full privoščim, da je pri skoraj 50-ih končno postal očka. user posted image user posted image user posted image

ampak, pobral je najino ime za našega fanteka. Tilena.user posted image user posted image user posted image  pa smo spet na začetku.

clock-img

20.08.2009, 18:41

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Končno sem se naučila slike gor dajat. Dolgo je trajal ane?

Za srečanje sem jest za, samo ne vem, kako bom prišla do tja, ker ne vozim več avta. Bom probala mojga naštimat. Se pa fočkam.

user posted image

clock-img

20.08.2009, 19:55

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

SREČANJE BORKIC 2009

Kdaj?                                19.09.2009 ob 10.uri
  Kje?                                  Park Tivoli v Ljubljani

Prisotne bomo:

1. Živa25 in Žiga
2. Sonček33 in Lovro
3. Ledenka in Maks

4. Špelka12 in Špelinko

clock-img

20.08.2009, 19:59

clock-img

Anonimen

WAAAAAAW user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kakšen lepi buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mi smo se glih napapali, zdej pa upam, da bo ene 3 ure mir, da ga pol za nočno napojim user posted image   Bom pa jaz danes s svojim tudi živčnega fasala... Mi ne manjka več dosti da eksplodiram user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 20:13

clock-img

benika

pencil-img

7793

user posted image

Bajsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepa si, lepa!!!

< Sporočilo je popravil benika -- 20.8.2009 20:14:39 >

clock-img

20.08.2009, 20:31

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Špelči, kaka lepotička user posted image user posted image user posted image

Živa, kaj pa je ušpiču tvoj? midva sva se včeraj neki zbockala, jutri bi naj šli na morje, pa ne vem, če bomo. še tud rezervirala nisem

Nončika, a te tako moti, da je ime uporabljeno na isti ulici? jaz sem v času nosečnosti zvedla za 3 Makse med znanci, pa sva kljub temu dala to ime, ker je bilo zbrano že ohoho let.

clock-img

20.08.2009, 21:32

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

Ledenka, smo si kar blizu. tudi drugače, saj smo prijatelji. ne vem. mala je rekla, ko sem ji povedala, da sta pač stric in teta dobila sineka in z imenom.... je samo komentirala: Je, pa bosta pol dva T..... zanimivo, je bolj pametna ko mamica. user posted image user posted image user posted image  pa moj tudi ne odstopa. ma bomo vidli. jaz sem mali kompliciraš in pa paniciraš. user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 21:34

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

špelči, tako lepi bauhi maš. iiiiii

pred mano si, pa maš manjšega. jaz bom do konca valda taka ko nilski konj. mi je danes teta rekla, da mam taki bauhi, da bi lahko že šla rodit.

clock-img

20.08.2009, 21:57

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

živa in Žiga gresta domov user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 22:02

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

va in Žiga superca, zdaj pa začnite uživat na polno

Erin super fotke, si sama delala torto?

Ah kje... delala sem eno drugo, ta je pa iz Ježka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem