IZVIRNO SPOROČILO: Nikica
Še jaz, da malo poročam...Od zadnjega prehlada v začetku februarja je ok. Ni mu udarilo na ušesa, superca!!! Zdaj pa počasi začenjam verjeti, da je bil operacija za sina zmaga nad boleznimi. Nobenih angin, kašljanja...Maja bo eno leto. Da ne govorim o apetitu, nenormalen oz. normalen, samo prej ni nič jedel. Vse hlače od lanskega leta so mu preozke v pasu.
Sem tako ponosna nanj, ker želi tudi probati vse, kar prej ni hotel niti pogledati. Mi je zadnjič vzgojiteljica rekla, da je bil edini v skupini, ki je vse pojedel. Vau...sploh nisem mogla verjeti, prej sem vsa leta poslušala, da sploh noče prijeti za žlico.
Vsem, ki dvomite...mislim, da je operacija žrelnice in mandljev le dobra pot k boljšemu zdravju naših otročkov!!!
super razlaga.nimam kaj dodat.
pri nas je isto,probava stvari,dobesedno žre,....
do sedaj od op,maja bo 1 leto,bili doma 1x zarad viroze 1 teden,vročina do 38,3.nič zboleli na ušesih.
in sedaj zelooooooooo prikrita škrlatinka.ki me pa bega in bi raj vidla da ima vročino,kot pa jo tako lahko zgrešiš.

dobro da mi pikice niso dale miru,...bemti,.....
drugač razen smrkljev in malo kašlja smo celo leto vozili.
pety:tako kot je napisano.
pa ljubi bog,če ga bo-jo bolelo,daj mu pred južno kak calpol,daleron,svečko.menis e otrok smili če ga boli in zarad tega noče potem jest.boli pa tako kot baje angina,če odstranijo mandeljne.1 teden več je okrevanja kot samo po op žrelnice.
jaz bi ga doma imela kake 3 tedne od dneva op,naj ti bo merilo,ko normalno je,skače nori,ga pelji v vrtec.
tinaaja:millim da bo po poletju drugače.nisem zasledila,ali pozabla,ste se vi cepili za pnevmokok???