Pozdrav
dskubin....
žirafa76 - mislim, da si zdej večini pokvarla že načrtovane nakupe vozičkov . Priznam, da se tudi meni ni sanjalo, da je kaj takega možno.

.

.to zato, ker ga jaz ne morem kupiti, ker ga še imam od prve

..no, ima dve leti...
Joj, ste pa res boge nekatere...jaz nimam časa za bolezen..no, upam, ker sem sama svoja, ..
elaa

..saj bo, glavo pokonci...točno vem kaj prestajaš...samo pozitivno
zvesta...hvalabogu se je vse dobro končalo
Glede domačih zdravilnih pripomočkih si jaz ne upam eksperimentirati več, ker sem 1x iz prehlada, ki sem ga zdravila doma staknila pljučnico in pristala na trdih antibiotikih, ki bi jih seveda lahko preskočila, če bi...Tako da če kaj staknem, seveda prvo limone itd..ampak ko čutim, da to ne gre več, grem v lekarno..sem imela hud kašelj, ki sem ga tudi zdravila z vsemi možnimi napitki, ampak ko sem se eno jutro zbudila z tistim globokim kašljem 60 letnega aktivnega kadilca, sem šla v lekarno, kjer sem dobila en super sirup, na bazi samih zelišč in naravnih sestavin, prav čutila sem javor, seveda z nekim dodatkom, ki zdravi kašelj, primeren posebej za nosečnice in

..po treh dneh je izginil

..
Mislim, da je včasih potrebno poseči po zdravilih, saj jih je toliko, ki so primerni za

...še vseeno bolje to, kot pa antibiotiki kasneje....
moje mnenje...
nič, grem..sem polno zaposlena z urejanjem spalnice oz.kako razpporediti pohištvo in narediti prostor za dodatno posteljo....papa