svakinja pa je imela EA, pa je vmes med popadki zaspala, so jo morali ves čas trset sem in tja, da je bila prisebna in je seveda zaradi tega vse tolko dlje trajalo in se je še bolj matrala...
Sej sem rekla, da si v bistvu ti "šef", ker nekako določiš dozo, ki ti jo dajo, ko izbereš na lestvici svojo bolečino.
Jaz pa imam za tiste, ki ste že rodile eno vprašanje. Ali ste bile in ali ste bile vedno rezane in seveda potem šivane? Koliko časa je trajalo, da ste normalno sedele brez bolečin. Iskrena hvala z odgovor.
Obakrat rezana in šivana. Prvič se nisem mogla vsest 14 dni, niti stat nisem mogla pokonci, sem bila kar sključena. Sedela sem na plavalnem obroču, povštrih,... pa vse me je bolelo in zategovalo. Grdo so me zašili, porod je bil grozen, pa še po 14 dneh mi je odpadel še kos že gnile posteljice ven, sicer so me prepričevali, da to ni mogoče, ampak čišča ne odpada v tako ogromnih, predvsem pa ne v zgnitih in smrdljivih kosih. Po tem dogodku je tudi moja vročina in nenehna slabost čudežno izginila, dobila sem pa še kapljice za krčenje maternice - ja, po 14ih dneh!

. Potem sem si še močila šive spodaj z medežijami po nasvetu Pušenjaka in čez kak teden je šlo počasi na boljše. Počasi. Groza. Pa sem že rekla, da imam visok prag bolečine.
Drugič sem bila kot rožica. Zelo lepo zašita, drugi dan normalno lahko sedela tudi na trdem stolu, četrti dan, ko sem prišla domov, sem vzela tavelikega na rame in šla z njim v trgovino. Tam sem srečala patronažno, ki me je debelo gledala: "Ja, ja, jutri se vidiva

"