Dobro jutro najprej vsem
Danes sem se pa fajn naspala, sem potegnala skor do 9ih, ne vem kdaj sem nazadnje tako dolgo spala. Ja tudi pri nas je mrzlo, vsej mislim da, ker je travnik bel, ven pa ne grem, je bolj lušno noter, čeprav tako lepo sonček sije.
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
eno vprašanje..
Ali katera uporablja v avtu poseben varnostni pas za nosečnice??
Mene je ful motil spodnji pas, nikakor si ga nisem mogla nastavit, tako da bi mi bilo v redu, pa sem si sam tako blazinico kupla v baby centru, ne vem neki okol 4EUR, taka plišasta je, se jo dala na spodnji pas zdej je pa v redu. Če sm pa v kakem drugem avtomobilu pa kr jakno lepo zložim al kako majico pa dam pas čez. Rešeno!
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26
Drgač mam pa dons ob 10.30 morfologijo, zato prosim, da držite pestke in navijate zame. Upam, da so moji pretoki ok, da se bom odkrižala teh medikalij. Mi moj pravi, da sem že pravi farmakofag .
Držim pesti. Pol pa sporoči kako je blo. Uživaj
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
Moj drugače vsak dan kar precej brca in se giblje okoli, je kar živahen - ne seveda ves čas, ampak kar pogosto. Kje vi čutite brce? Jaz jih včasih čisto spodaj, včasih pa že bliže popka - s spodnje strani. Jah bomo že, ane? Vse, samo da bo malo dete zdravo prišlo na svet.
Jaz tudi brce čutim ponavadi čisto spodaj, pa mogoče nekje na sredi med popkom in sramno kostjo, pa tud če poslušam srčeka je vedno nekje čisto spodaj, tako da ne vem niti v kakem položaju je to moje dete. Men se zdi malo v čudnem. Aja pa brce večinoma čutim po notranji strani in ne na zunanji strani.
Aja zdej pa spet eno vprašanje za tiste, ki ste že mamice. Če ste uporabljale prsno črpalko, katero? Pa če se to splača prej kupit al počakat, da vidmo če jo bom sploh rabla.