Dober dan!
Trtica - ja, mene tud precej boli, no ja, zdej k skoz ležim, niti ne, ampak prej pa recimo, če sem kaj bolj čistila po stanovanju ali kaj čepe, kleče delala, me je potem tak bolela, da sem komaj hodila in potem še cel dan ni nehalo ... Čudno, res.
Želodec - zanima me, ali še katero boli želodec? Mene prej v življenju ni še nikoli bolel. Prvič me je, ko sem bila že noseča, a še nisem vedela - v bistvu tudi nisem vedela, da to boli želodec, dokler mi niso povedali. Kmalu sem zagledala
. Potem je bilo dobro. Sedaj pa spet, ene 14 dni. Najprej me je samo po kakšni jedi, potem že po vsaki jedi, zdaj me pa kar tako ... precej časa - recimo danes 2 krat ponoči, prejle ene 2 uri ... potem imam že vse razboleno
Je kateri znano?
Beli tok - imam tudi zelo močan beli tok - sicer že celo nosečnost, zdaj pa se mi zdi, da še bolj - včasih mi kar teče ven in imam kar vse mokro. Potem se, glede na moje težave ustrašim, da ni slučajno že plodovnica???? Me kar prime, da bi šla v bolnico, da preverijo, ampak najbrž sem le tako ustrašena in zapsihirana. Sedaj sem v 23. tednu (22t 4d), tako da bi bilo še prehmalu. Vsekakor moramo še ene 2 mesca zdržat.
Mah ni mi prav prijetno no, večino časa me nekaj skrbi, bojim se, da se ne bo izteklo tako, kot si želim ... oh. VSE, RES VSE kar si sedaj želim je, da bi se otroček rodil živ in zdrav!
Nič, grem še naprej ležat ...
Lepo bodite in pozdrav z sončne Gorenjske!