živjo punce...
nisem imela nič časa, da bi kaj napisala. pa sem hotela napisat vsem, ki imate težave s sečili in tebi, Jada, tole:
- na dan popij 40ml tekočine na kg telesne teže
- kuhaj si brusnični čaj (dobiš ga v lekarni, sanolabor....). ni dobrega okusa, deluje pa protibakterijsko v sečilih
- jej čim manj sladkega in škrobnatega
- izogibaj se špinači, koprivinemu čaju in na splošno zelenjavi, ki vsebuje oksalate, saj ti povzročajo nastanek ledvičnih kamnov
te napotke sem dobila v porodnišnici pred 14 dnevi, ko sem imela težave z ledvicami.
drugače vse po starem... mali brca, da je kar hudo. rebra bolijo ful... križ tudi. prepogibat se skoraj ne morem več. zdaj imam takšen trebuh (27.teden), kot sem ga imela v prvi nosečnosti na koncu. kile tudi fino letijo v višave... vsak teden sem presenečena, ko kakšnih spodnjic ne spravim čez rit

ampak čokoladi se ne morem upreti...tehtam se ne več, ker me je groza...ampak vsa maščoba se mi lepi le na noge in rit...pa joške. tudi zatekat sem začela... skratka, normalne nosečniške zadeve.
kupila sem do zdaj 1 kompletek, ki ga bo naš dojenček oblekel, ko bomo šli iz porodnišnice. dobila sem pa toliko stvari, da mislim, da za začetek od oblačil ne bom kupila nič več. hvala bogu. kakšno dudico bom pripravila, sterilizator dobim, kupiti moram še podlogo za previjalno mizo (ker je obstoječa že strgana),pa par tetra plenic. nekaj eminih oblačil, ki so roza, bom prebarvala... al pa tudi če ne. se mi zdi, da ta mesec, ko bo to nosil, res ni neka panika, če bo fant malo v roza barvi... aja, pa večje brisače za dojenčka... pri emi sem imela 80x80 cm...pa so čisto brezvezne...zdaj bom kupila 100x100cm.
to je to, se mi zdi...aja, da o pranju vozička, lupinice, košare, vseh cotik, plenic itd ne govorim... joj joj...pa likanje... moram taščo v akcijo spravit
pozdravček...