'Čer,
evo mene, sem pravkar pospravila celo stanovanje in priznam, da sem kar utrujena in grem nejverjetneje kar spat.
Eno vprašanje: a ma katera težave z razpoloženjem? Jaz sem danes 2x kar bruhnila v jok (tak glasen, kot da sem stara 4 leta), brez da bi bila sploh žalostna ali kaj podobnega. Ampak kar nisem mogla nehat, čez 3 minute pa kot da ni bilo nič-svašta, kaj delajo ti hormoni. Malo imam napet trebuh, pa malo me boli vsek toliko. Upam, da je vse ok (ok, paničarim za brezveze, saj vem)-komaj čakam na pregld.
Dobrodošla, bacek!!
Anonimna v, ti samo pogumno naprej, je sigurno prezgodaj in boš mega vesela na naslednjem pregledu, boš videla!
Kora, a si j... "bratski" razdeliva?
z veseljem vzamem kako košarico dodatka
Niwci, sam smo res smešne-sem brala v oni knjigi o nosečnosti, da kao nosečkam nikoli ni prav-če hodiš ful lulat, vprašaš, če je normalno, če ne hodiš, vprašaš, če je normalno, če imaš znake, če jih nimaš.... Sem se prav narežala, ker je res super knjiga ki jo lahko samo priporočam.... Pa prosila bi te, da me vseeno spet dodaš na seznam nosečk, ker se mi zdi, da se en "neapdejtan" lepi naprej in mi je prav malo bad, ko se ne najdem (kot slaba karma, čeprav vem, da ni res-mah, vraževerje). Hvala hvala!
Aja1, tako se to dela! super, da si se pomirila, samo tako naprej!
Lepe sanje sonosečke
!!