jaz pa vedno bolj nervozna postajam... ja, dopust se bliža. letimo naslednji petek, a cel naslednji teden imamo tako zabasan s termini, da je groza. mož ima tud že dopust naslednji teden, tako, da bomo lahko verjetno vse uredili. en dan imam UZ in NS (zaradi česar se v bistvu najbolj sekiram), en dan moram k frizerki (ja, tokrat pred dopustom, ker grem pol takoj v službo - prvič po 1,5 leta...), pa v avstrijo letimo po nos. cote, pa zobozdravnik,... eh, vse na kupu...
no, jaz tud ne bi vedla, da sem noseča, če ne bi imela takega trebuha
. slabo mi tokrat ni nič,
tud pri hrani še ni posebnih ogab ali luštov (prejšnjič na začetku mesa videt nisem mogla, na koncu pa bi samo sladoled jedla
), prsa so malo večja, ampak ne tiščijo, ker sem še pred 1 mesecem dojila...
v nedeljo pa gremo na en roj. dan in pojma nimam kak bom moj trebuh skrila. nisem ravno vajena nekih širokih tunik nosit in tud drugi (tašča and co.) bi takoj vedli, da tu nekaj ne štima... midva sva pa 100% odločena, da bova vsem povedala po dopustu - ko bodo 3 meseci za nami... prvič sva povedala po prvem pregledu in UZ (pri 10 t), pa so naknadno prišli krvni izvidi in je to vse pokvarilo. drugič pa sva morala povedat že pri 9t, ker sem šla v bolniško (grozeč splav), a se je dobro končalo.
tak, zdaj pa moram it spet malo za šolo delat, ker pia trenutno spi.
lp,
< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 17.7.2009 8:42:32 >