IZVIRNO SPOROČILO: Astralis
hehehe, Nattasha, tvoji kometarji se men odlicno berejo
po mojem bi si tud v zivo "padli do oka"
hahahaha... mislim... sem polna hormonov, mi ze reklame delajo tezave...
podpisem!!!!
Hehe bejb pridi nas kaj pogledat, mogoče ti pa ne bo več, da bi šla nazaj, saj veš Češka je skor k Slovenija...sicer pa, kaj sem jaz glasna, meni je bilo že takoj dano vedet, da se on že ne bo odselil iz svojega ljubljenega mesteca pod soncem...tako da je blo take it or leave it, v vsakem primeru častim kosilo, ti sam pridi.
Kar se tiče reklam...zadnjič gledam ono reklamo, ki je v stilu "don't drink and drive", mi je šla na začetku full na živce, ker se je ona mala res prisiljeno jokala...
Aja naj razložim, najprej pokažejo eno full lepo punčko pomoje ene 3 leta, ki joka, pa spodaj napišejo, da je izgubila starše v prometni. No pol pa pokažejo enega tipa v zaporu, ki tudi joka in napišejo da je kriv vožnje pod vplivom alko in da je ubil 2 v nesreči..
No hotla sem povedat, da se mi je prej zdelo, da se ta pupa full prisiljeno dere. Zadnjič je bla spet ta reklama in sem jokala kot dež, najprej zato, ker je jokala mala, pol zato, ker jo je glupi, kruti, brezbrižen, ziher brez otrok, režiser prisilil, da joka in potem zaključla, ker se mi je un smilu v zaporu, skratka drla sem se ene pol ure, pol pa je blo že mal preveč, je mož že gledal po internetu, če lahko sprejmejo na psihiatrijo brez napotnice...
No zdaj se najdejo vedno nove reklame, ki prikličejo solzice v oči....eh...