DOber dan so
. Pridno čvekate, tako da vas samo preberem, pol pa zmanjka časa pisat
Ste zelo pridne kar se tiče kg. Jaz sem v ponedeljek stopila na tehtnico in je pokazalo +3kg, danes pa že HB + 2kg. Hvala bogu pa zato, ker moja G teži sto na uro s temi kg. Moram priznati, da mi je in mi še vedno ful paše junk food. Kar pomeni, da ko grem v menzo na kosilo, izberem ponavadi najbolj redilne stvari. Npr. pomfri in pohan sir...njami
. Zdaj pa sem se odločila, da bom jedla bolj zdravo, uravnovešeno, dosti sadja in zelenjave. In očitno se že obrestuje. Še 10 dni pa imam pregled in upam, da kg ostanejo isti ali pa gre še kake pol kilce dol.
Ja, tehtanje pozimi je prava nočna mora. Jaz sem si tudi vedno oblekla najbolj tanke in lahke hlače, tanko majčko in take čevlje, da sem jih tam sezula in stopila na tehtnico bosa. A ni to smotano, da nas toliko sekirajo z kg?? V glavnem, pridne ste, se nobena še ni ornk zredila.
Trebušček se tudi meni že malo pozna, hlače pričenjajo tiščati, samo bom potrpela in nosila samo par hlač in kiklc, ki so mi še prav, ker ne mislim kupovati nosečniških, ki jih bom nosila samo še do jeseni... Obsega trebuščka si še ne bom merila, da ne bom po nepotrebnem slabe volje, sem pa pri 1.
imela, ko sem šla rodit cca 102cm (zjutraj na tešče).
Slabosti počasi odgajajo, utrujenost tudi, čeprav sem še vedno kar utrujena. Še kar ni kot da ne bi bila noseča.
Glavobolov pa HB nimam, sem jih pa zato imela v 1.
. Lahko vzamete lekadol, jaz nisem vedla in sem trpela kot
.
Zgaga pa se mi zdi, da najbolj pomaga, če vsaj 1 uro po hrani ne ležiš. Meni namreč rupurut ni pomagal...
Ok, zdaj pa nazaj na delo.