Ooo, jaz sem spet skonektana!
No, najprej lep pozdrav in pojasnilo zakaj me tako dolgo ni bilo.
Konec meseca avgusta smo se namreč selili v novo, lepše in pa večje stanovanje. Sem ful vesela. Šele danes pa so mi prišli priklopit internet, tako, da, če me je katera slučajno (kar dvomim) pogrešala...I'm back!
Bebica pridno raste, moja G pravi, da vse vleče na fantka, točno pa naj bi mi povedala na morfologiji. PDP mi je spremenila iz 15 na 8.2. in sem ravno danes noseča polnih 19 tednov in grem v 20. Brcike čutim intenzivno nekje en teden, prej pa rahle mehurčke od 17 tedna naprej. Pregled sem imela en teden nazaj, kjer mi je že naredila eno hitro morfologijo, ki zaenkrat kaže, da je vse v redu. Zredila sem se vse skupaj 3,5 kg in po pravici povedano sem se začela malo pazit, ker nebi rada spet pridelala 18 kg. Več sadja in zelenjave pojem, pa manj prigrizkov pa je. Trebušček imam že kar konkreten. Najbolj mi je pa čudno, da bi jedla samo feferone in pa hren. Ti dve stvari sta na mojem jedilniku dobili častno mesto, čeprav poskušam čim manj, ja, pa olive so tudi nekaj posebnega.
Morfologijo imam 29.9. Prosim, da tista, ki to popravlja in dodaja popravi moj PDP in me doda na seznam za pregled. Hvala
Ja, pa meni je začela meriti MV, ker sem imela v prvi nosečnosti med 9 mm in 1,2 cm, saj pravi, da če se bo manjšal mi cerklaža ne uide. No, samo, da naredijo tako kot je prav. Zaenkrat je dolg celih 4 cm.
zaenkrat bay pa se sedaj večkrat oglasim, čeprav imam še toliko dela po stanovanju