IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411
Janja,če se selite,vas ziher ne najdem
,tako,da če me ne bo več veste zakaj
Pri nas v vrtcu tudi ne hodijo,kar enih par je pa gredo ven vsak dan.Imajo teraso in neki po tleh pa so zunaj..
itak da nas boš našla

.....a misliš da gremo v ameriko

še vednosem pripopala na koncu link tako da ga bom tud sedaj

nč bat boš še klepetulja
jolly

bravo za prvi spletni projekt, mogoče se pa kaj odpre in bo biznis stekel
afnica - bo veselje pri vas s toliko tolkali

mi mamo tak mini klavir pa metka kr nabija po tistih tipkah
ura . pri nas nobenih problemov....
pasiranje hrane - jaz že dooolllgggoo ne pasiram , jeje z nami vse razen da ji dam na majhne koščke drugače pa ji kr dam žlico in sama papca
kašelj - meni tisti sirup prospan ni nič všeč, ne vem če niti kaj pomaga sam tolk za info naj povem da sem ga manci dajala pa je pol dobila neke izpuščaje in to po tem sirupu tko da ga po moje tud ni ne vem kaj dobro preveč časa uporabljat, ne vem nekje sem prebrala da naj ne bi niti dajali sirupom otrokom do treh let, ma ja teh pametnih nasvetov je itak milijon

..če kašljajo bolj suho, tako lajajoče pa pomaga da greste v kopalnico odprete vročo vodo da se nardi para in da tam otrok mal poiha( tko je meni zdravnica svetovala ) ....
hoja - mi kr šibamo sedaj po celi hiši...vaši bodo že shodili ,še vsi so, itak pa majo čas saj bodo hodili še cel life a ne

, pravjo da dokler se jim ne zapre na glavci mečava (tista lunkjica k gre skupaj ) otrok ne hodi ker tisto uravnava ravnotežje, ne vem če je to res slišala pa sem že od parih ljudi ..mogoče pa je
jana_k meni metka zaspi zvečer v naročju ji dam flašo mleka in ji zapojem pesmico pa zraven brunda aaaa in jo zmanjka, tko da jo nesem v posteljo in spi k top, čez dan pa se uležem zraven nje na našo postlo ji spet zapojem z mano zabrunda in je ni več , tko da pri nas palijo pesmice sto na uro aja pa zvečer v dnevni naredim temo.....ečz dan pa spi kr na naši postelji seveda če je doma ....
danes sem ulovila v vrečko vodo

končno mi je uspelo ,hehe cela diplomska naloga

jutri pa gremo po pikico, joj bo jok

bo mamica mogla tolažit....
lep večer....