Čao punce!
Se vam moram malo javit, da me ne boste s seznamčkov brisale
.
Kaj je novega pri nas? Nejka se trudi, da bi se plazila, pa ji še ni uspelo. GH še vedno ne lavfa kot bi morala. Zjutraj noče ničesar jesti, samo dojenje. No, kosilo lepo poje, pa pol večerjo tudi, ostalo se še kar dojiva. Sva bili že na treh obrokih GH, pa je bila potem zaprta in ni mogla kakat dva dni. Sva se zato tiste dni spet samo dojili, ker za gh tut ustk ni hotla odpreti. Pije tudi bolj malo, se moram kar potruditi, da kaj spije, pa ji moram dajati, da ne bi spet imela pretrdega blata. No, max spije 50ml na dan, no, pa kolikor se še podoji. Zaenkrat se mi zdi, da to zadostuje. Se pa Nejka veliiiiiiko pogovarja in poje. Mi je tok dobro jo poslušat. Se ji tok nasmejim. Pa veliko sva se že zmenili
.
Diplomska napreduje, ta teden se je sicer malo ustavilo, ker že dva dni okoli šibava, ker malo nabavljava za na morje. Pa za anketo za diplomsko "pripravljam teren". Še danes bova verjetno cel dan zdoma, potem pa upam, da bo konec lavfarije. Do morja upam, da bom večji del diplomske končala, ko pridem nazaj pa samo še analiza raziskave pa finiš z diplomsko. Potem pa se vam bom spet bolj intenzivno posvetila
!
Aja, za tiste, ki sprašujete na FB, odštevam dneve do dopusta še ... 12 ...! Pa še eno odštevanje boste zasledile. To je odštevanje je pa za poglavja dipl.
Zdaj mi pa preostane le še to, da vas vse skupaj lepo pozdravim in vam zaželim prelep dan. Uživajte dokler se zopet ne pišemo!