01.07.2009, 13:32
2919
02.07.2009, 06:49
2465
ma dej sploh ne morm verjet! kr skoz bi al bla pri meni, prileze do sotla in se dvigne na kolena in sitnari, da jo dvignem, al pa se odplazi v kopalnico (valda tm ne more bit sama), al pa do polic, regala, ki je do fuzla naložen, ker nimam kam drugam stvari dat ...in potem ji nč ne dovolim in je spet tečna ...njene ograče pa itak niso zanimive ...dans je bla tok sitna, da sem ji spet dala svoj telefon ...no in zdaj ne dela več :( ga je preveč oslinla ...mogoče ko se posuši ;)
Jap čist isto je pri nas, traja že ene dva meseca od začetkov puzanja. prej ko sem še lahko kaj pospravila, zdej no go razen če ga komu ne uturim za eno uro, NONSTOP po meni. Še na kavču nimam več miru odkar zna sam gor pridet
A pri vas so kopalnice tud zanimive? Mislim da bi mela edino mir če bi ga tam notri pustila, samo tam pa ni šans da je sam ker se bo razbil ko kanta res.

ti je izpolnil anketo, ker je reden (pa zahteven
, ki ga doslej nisva, ker naši ni bil všeč in je polivala. Pride zelo prav sedaj, ko je tako tečna zaradi zobkov.
.Najbolj pridni so ko spijo in jejo.
, sem imela cse napisan, pa je Neli pripuzala in z eno tipko vse zbrisala. To še jaz nes znam