cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)

clock-img

10.06.2009, 22:29

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

o, glej jo, glej...FBI fiško user posted image

clock-img

10.06.2009, 22:30

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Leyli sem danes kupila bazencek...tisti napihljivi...sem imela v mislih malo manjsega, a bo tudi ta malo vecji, v redu.
Problem je v tem, da nimamo doma nikakrsnega pripomocka za pumpanje, tak da mi nepreostane nic drugega, kot da se sama lotim napihovanja...user posted image

a ni pri nekaterih tud fen lahko v pomoč..... mi mamo neke blazine, ki jih lahko tud s fenom napihnešuser posted image ...mislim no, da ja.....  tisto veliko za ležat....

user posted image user posted image user posted image  Te pol v rit ne zebe user posted image user posted image user posted image . Pa pazi, da ne boš preveč volumna naredila v laseh...pardon v blaziniuser posted image user posted image user posted image .

Sori fiši ampak zdele sem se pa res narežala

meta res gre..... sicer traja, pa mogoče fen crkne vmes ....da pa se tako napihnit.....user posted image

clock-img

10.06.2009, 22:36

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

živjo!!

morem še jaz napisati, da sva se z ln imeli super (če seveda odštejem buško user posted image ), vse punce ste super, user posted image  so cartkani, en bolj kot drugi, super je bilo!!user posted image

sem pa pogrešala pf, gold fish, sarayo....upam, da naslednjič kofetkamo z vami!!user posted image

bubi, hvala za sok in žirafo.

O hvala, hvala.

clock-img

10.06.2009, 22:38

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.6.2009 22:41:20 >

clock-img

10.06.2009, 22:39

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

noro...kje pa ste bili?? se mi zdi nek fajn plac?

je tud moj ta veliki pikec to rekel......user posted image

clock-img

10.06.2009, 22:39

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jaz tud enega ne znam posortiratuser posted image ....nisem ziher če je še en sept. (T) od B gor al neuser posted image .... tisti z oranžno majico bi lahko bil od B...

kar lepo do metinega posta preberi, pa ti bo vse jasno user posted image

clock-img

10.06.2009, 22:40

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Tarcija in Lovra sem zamenjala ... user posted image

Sej bi ju tut jst, če nebi vedela kaj sem mu zjutraj oblekla user posted image

user posted image

clock-img

10.06.2009, 22:42

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jaz tud enega ne znam posortiratuser posted image ....nisem ziher če je še en sept. (T) od B gor al neuser posted image .... tisti z oranžno majico bi lahko bil od B...

kar lepo do metinega posta preberi, pa ti bo vse jasno user posted image

...sem žeuser posted image ....user posted image .... je tak mami podoben, da ne gre zgrešit...pa še mamo sem na eni sliki videla, tako da.... ni več dvoma...user posted image

clock-img

10.06.2009, 22:44

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: bark

Tudi midva s Titom sva se danes imela lepo.
Bubi hvala za vse.

o bark...iz ilegale......

kako si kaj? ......

...eh, vprašanje, če bo sploh moj post vidlauser posted image

clock-img

10.06.2009, 22:45

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

o, glej jo, glej...FBI fiško user posted image

zakaj pa fbiuser posted image

clock-img

10.06.2009, 22:47

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...babe...meni spet nekaj šteka..tako kot glorii....vidim samo moje poste, pol pa kar neka kopiranja.....   a vas
tudi zeza? ...pa ful počasi mi odpira...

clock-img

10.06.2009, 22:54

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Jaz grem pa menda še mal likat, čeprav najbrž ne rabim razlagat kak fejst se mi dauser posted image

Jaz tudi sumljivo ignoriram pralni prostor zadnji teden user posted image  

clock-img

10.06.2009, 22:56

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

CE je tudi meni dobra lokacija

meni tuduser posted image

Če prav pomislim, tudi Maun ni švoh user posted image

clock-img

10.06.2009, 22:58

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Leyli sem danes kupila bazencek...tisti napihljivi...sem imela v mislih malo manjsega, a bo tudi ta malo vecji, v redu.
Problem je v tem, da nimamo doma nikakrsnega pripomocka za pumpanje, tak da mi nepreostane nic drugega, kot da se sama lotim napihovanja...user posted image

a ni pri nekaterih tud fen lahko v pomoč..... mi mamo neke blazine, ki jih lahko tud s fenom napihnešuser posted image ...mislim no, da ja.....  tisto veliko za ležat....

user posted image user posted image user posted image  Te pol v rit ne zebe user posted image user posted image user posted image . Pa pazi, da ne boš preveč volumna naredila v laseh...pardon v blaziniuser posted image user posted image user posted image .

Sori fiši ampak zdele sem se pa res narežala

meta res gre..... sicer traja, pa mogoče fen crkne vmes ....da pa se tako napihnit.....user posted image

Kam gre pa luft, ko fen crkne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2009, 22:59

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

...babe...meni spet nekaj šteka..tako kot glorii....vidim samo moje poste, pol pa kar neka kopiranja.....   a vas
tudi zeza? ...pa ful počasi mi odpira...

Počasi včasih odpira. Vidim pa vse ... se mi zdi

clock-img

10.06.2009, 23:01

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Grem. Vidim da ni nobene več.

clock-img

10.06.2009, 23:05

clock-img

leda

pencil-img

1480

Leda...ni mi usojeno, da bi te spoznala!

a ne ne tko fatalistično user posted image bo še prilik.

clock-img

10.06.2009, 23:06

clock-img

leda

pencil-img

1480

evo me. glih odšel moj obisk, najljubši še vedno na fuzbalu. khm, najbrž že na piru in men se še ne gre spat...

clock-img

10.06.2009, 23:11

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: leda

evo me. glih odšel moj obisk, najljubši še vedno na fuzbalu. khm, najbrž že na piru in men se še ne gre spat...

Jst sem pa likala..... pa nisem končala....

Marmelado pa sem zajebala, ker pokrovčki ne primejo, ko sem kupovala, pa je zgledalo v redu.... bom pa razšenkala... user posted image

Pa internet me zaje.... zdej je povezava, zdej je ni... pa je, pa ni.... na vseh drugih računalnikih je ok, samo na mojemu ne....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

10.06.2009, 23:11

clock-img

leda

pencil-img

1480

pf, vidim te!
čarli, tebe pa ne, ampak sebe tut ne user posted image

clock-img

10.06.2009, 23:13

clock-img

leda

pencil-img

1480

na vseh drugih računalnikih je ok, samo na mojemu ne....

dobrodošla v klubu. moj laptop ga neki serje zadnje dni; muzka vleče, filmčki majo nesihroniziran zvok in odpiranje ust in moj prijatelj, ki je sicer za bajne denarce šef ibmovga servisa pravi, da nej samo davloadam nove programe...in zraven skomiga z rameni. grrr. računalničarji.

clock-img

10.06.2009, 23:23

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

mene pa zanima, če so tisti no name avtosedeži, ki so po 70 eur, res tolk zanič, da se jih ne splača kupit kot rezervni avtosedež oziroma za občasno uporabo (da bi ga lahko tast imel pri roki, ko bodo našo punco merkali)...

če kupim tri romerje, bom bankrotirala samo na sedežih! user posted image

clock-img

10.06.2009, 23:28

clock-img

leda

pencil-img

1480

mene pa zanima, če so tisti no name avtosedeži, ki so po 70 eur, res tolk zanič, da se jih ne splača kupit kot rezervni avtosedež oziroma za občasno uporabo (da bi ga lahko tast imel pri roki, ko bodo našo punco merkali)...

zanimiva dilema...

žal ne znam pomagat, sem ravno za seniorko kupila enga za manj keša; hvala bubi! juniorka pa se bo usedla v enga, ki ga morm pogruntat kako ga oprat. prvič po treh letih (tlele je en smajli, ki zardeva).

clock-img

10.06.2009, 23:42

clock-img

leda

pencil-img

1480

očitno je vseen ali sem na rr zjutraj ali zvečer, ledinini monologi so a must.

svečano objavljam, da se gre jutri zoja končno drugič cepit proti klopnemu meningitisu. kar pomeni, da bo čez dva tedna na to ******bolezen, za katero nimajo zdravil, ki pa te mimogrede spremeni v rastlinco, imuna. poudarjam pa zato, ker se lahko cepiš le, če dva tedna nisi mel klopa in to je njen tretji poskus...

da pa bo mel ta post še mal žmohta pa zgodba najljubšega, ki sicer redko pije alkohol in poje veliko sladoleda, daje pa tabasco na vse moje pašte, riže in ostale podobnike  (nujen uvod) na sprehodu z obema pamžkoma. grejo oni tkole včeri na bejzbol igrišče na sladoled in na poti zoja reče: ampak očka, oni nimajo pekočega sladoleda. in reče najljubši, no, sej tut nepekoč je ok. in grejo par metrov naprej. in spet zoja: ampak alkoholnega tut nimajo....

in sva se sam spraševala kaj vse govori v vrtcu. ravno zadnjič so nama namreč kolegi razlagal, kako je mali razložil v vrtcu, kako očka vsako jutro popije enga takratkega. on pa še pije ne. pa so ga vseeno malo čudno gledal na govorilnih...

clock-img

10.06.2009, 23:43

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

ja, tole so pretežke teme za sredi noči...

danes sem prišla domov s strašnim glavobolom...potem sem dala pa par kapljic domačega propolisa na cuker...in sem kot nova. pa to res deluje!

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 10.6.2009 23:47:51 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem