cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)

clock-img

28.05.2009, 20:30

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ahoj.... user posted image

Za nami je fizično burna noč.... čustveno burno jutro.... utrujen, zaspan ampak mirno aktiven dan... po štiri urni hoji po soncu pa opečene roke in dekolte.... user posted image ... Lepo je blo danes.... Hvala Leda, Ela in Lara....

Lara se je od polnoči do 3h, zbujala na cca 10 minut.... pridem v sobo, jo pomirim, zaspi, grem spat.... in spet vstanem.... tko sem vstajala ene 5x potem sem ležala kar na kavču.... ker sem se tudi vstajanja s kavča naveličala, sem se kr vsedla na stol v njeni sobi in tam dežurala.... In v enem trenutku ugotovim, kaj Laro prebuja.... Komar!!!!
Pa kako pri vrabcu je v sobo prišel komar, če pa imamo komarnike?????
Moj jih je včeraj popoldne dvignil, ker je pihalo, jaz pa nisem tega opazila.... ponavadi jih puščamo dol čez cel dan... To sem seveda opazila, komaj zjutraj, ko sem dvignila rolete....

V glavnem, je trajalo in trajalo, da sem jaz to komarico potamanila... ene prarkrat mi je spizdila, Lara je bila čist znervirana in se ni in ni mogla umirit in zaspat.... Končno sem se spomnila, da imamo dudo.... No, potem je kooončno zaspala.... Ima dva pika, na vsakem ličku enega.... grrrrrr.....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

28.05.2009, 20:33

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

imam šele 23let

user posted image

...tole je po mojem kar konkreten argument. Jaz sem si vedno želela vsaj 3, raje kar 4 otroke in glede na to, da sem prvega rodila pri 28,5 let... Hm... Zaenkrat mam še isti cilj, čeprav se že bolj nagibam k tremuser posted image

Go, Meta, go! Cajta imaš dosti!

clock-img

28.05.2009, 20:44

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ima dva pika, na vsakem ličku enega.... grrrrrr.....

bogica

clock-img

28.05.2009, 21:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čer........user posted image

clock-img

28.05.2009, 21:02

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

ugotovim, kaj Laro prebuja.... Komar!!!!

bošček mali...

clock-img

28.05.2009, 21:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

no, danes sem pa hitreje prebrala, kot včeraj.....user posted image

clock-img

28.05.2009, 21:13

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pa kaj je s tem vremenom???dva dni nazaj smo skor crk crk, zdej pa spet dolge hlače iščemo. in v soboto, ko imamo krst, je zjutraj napovedanih celih 8 stopinj!!!!!!! ln ima pa oblekico s kratkimi rokavi. no, sej na srečo je bil zraven še bolero. mah, kr neki je tole vreme.user posted image

clock-img

28.05.2009, 21:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

verjetno ste že pisale, ampak vseeno...........jaz bi želela delati krajši delovni čas. izpolniti moram obrazec-

VLOGA ZA UVELJAVITEV PRAVICE DO PLAČILA PRISPEVKOV ZA SOCIALNO
VARNOST ZARADI DELA S KRAJŠIM DELOVNIM ČASOM ZARADI STARŠEVSTVA.

še kaj drugega? to pošljem v službo ali na csd??

clock-img

28.05.2009, 21:27

clock-img

ključek

pencil-img

9047

kaj pa je danes?? zatišje???user posted image

clock-img

28.05.2009, 21:32

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Zatišje. Če sodim po sebi, potem je utrujenost kriva, da ni take zagnanosti kot ponavadi. Jst sem koma.

clock-img

28.05.2009, 21:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pojma nimam,kje so vse danes...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.05.2009, 21:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Zatišje. Če sodim po sebi, potem je utrujenost kriva, da ni take zagnanosti kot ponavadi. Jst sem koma.

jaz sem vredu...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.05.2009, 21:40

clock-img

ključek

pencil-img

9047

grem ,CSI se bo začel. bodte fajn, nočko. user posted image

clock-img

28.05.2009, 21:41

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Jst tudi. Pa pa

clock-img

28.05.2009, 21:42

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Evo mene... Sem se mal potepala do zdaj. Ravno ko sem dala Lovra spat, me je klicačla kolegica, da s še eno sedi v bližnjem lokalu. Pa sem šla in je blo prav fino. Vmes sem samo varuško poturila mojemu v roke in rekla, da grem na pivo. Pa glede na to, da že 2 dni strelam z očmi ni imel pripomb, hihi

clock-img

28.05.2009, 21:50

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

mah, kr neki je tole vreme.

To je zato, ker nam ni nikoli prav in vreme ne ve več, kako bi nam ustreglo... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

28.05.2009, 21:52

clock-img

ključek

pencil-img

9047

mah, kr neki je tole vreme.

To je zato, ker nam ni nikoli prav in vreme ne ve več, kako bi nam ustreglo... user posted image

to je tud res.

clock-img

28.05.2009, 21:54

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Lep dan se je naredil user posted image Z bubiko sva šli ob devetih od doma in prišli po 18. domov user posted image

Glede razlike v starosti otrok ste se razpisale.

Kaj pa glede spola?
Saj ne delim igrač strogo na fantovske in punčkaste. Gledam pa bubiko, kako rada avtek po tleh vozi. In pljuva zraven (da ne rečem, da dela brrrrrr user posted image ). Sem pa ravno včeraj na enem RD komentirala, da moramo čim prej bubiki kuhinjco kupit, da se bo lahko bubi igral user posted image user posted image user posted image
Saj tisto fotko pa sem že nalimala, ko se bubika z orodjem igra. user posted image

Bubi recimo nima nobene pupe za igranje. Pa ne vem, zakaj ne.... Sem mu pa že dala Hama perlice za natikat, da malo prstke izuri. To bi naj bilo malo bolj "punčkasto".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

28.05.2009, 21:58

clock-img

pf

pencil-img

4436

Ahoj.... user posted image

Za nami je fizično burna noč.... čustveno burno jutro.... utrujen, zaspan ampak mirno aktiven dan... po štiri urni hoji po soncu pa opečene roke in dekolte.... user posted image ... Lepo je blo danes.... Hvala Leda, Ela in Lara....

Lara se je od polnoči do 3h, zbujala na cca 10 minut.... pridem v sobo, jo pomirim, zaspi, grem spat.... in spet vstanem.... tko sem vstajala ene 5x potem sem ležala kar na kavču.... ker sem se tudi vstajanja s kavča naveličala, sem se kr vsedla na stol v njeni sobi in tam dežurala.... In v enem trenutku ugotovim, kaj Laro prebuja.... Komar!!!!
Pa kako pri vrabcu je v sobo prišel komar, če pa imamo komarnike?????
Moj jih je včeraj popoldne dvignil, ker je pihalo, jaz pa nisem tega opazila.... ponavadi jih puščamo dol čez cel dan... To sem seveda opazila, komaj zjutraj, ko sem dvignila rolete....

V glavnem, je trajalo in trajalo, da sem jaz to komarico potamanila... ene prarkrat mi je spizdila, Lara je bila čist znervirana in se ni in ni mogla umirit in zaspat.... Končno sem se spomnila, da imamo dudo.... No, potem je kooončno zaspala.... Ima dva pika, na vsakem ličku enega.... grrrrrr.....

Ojej komar jo je jezil revico.

clock-img

28.05.2009, 22:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Evo mene... Sem se mal potepala do zdaj. Ravno ko sem dala Lovra spat, me je klicačla kolegica, da s še eno sedi v bližnjem lokalu. Pa sem šla in je blo prav fino. Vmes sem samo varuško poturila mojemu v roke in rekla, da grem na pivo. Pa glede na to, da že 2 dni strelam z očmi ni imel pripomb, hihi

user posted image

clock-img

28.05.2009, 22:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Lep dan se je naredil user posted image Z bubiko sva šli ob devetih od doma in prišli po 18. domov user posted image

pridni!!!!user posted image

clock-img

28.05.2009, 22:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Saj ne delim igrač strogo na fantovske in punčkaste. Gledam pa bubiko, kako rada avtek po tleh vozi. In pljuva zraven (da ne rečem, da dela brrrrrr user posted image ). Sem pa ravno včeraj na enem RD komentirala, da moramo čim prej bubiki kuhinjco kupit, da se bo lahko bubi igral user posted image user posted image user posted image
Saj tisto fotko pa sem že nalimala, ko se bubika z orodjem igra. user posted image

naša A se zelo veliko in rada igra z avtki....pa z fantovskimi rečmi..
Mogoče ima po meni to,ko sem bila večino svojega otroštva v fantovski družbi..na kolesu...na drevesu....streljanje..avtki..user posted image

clock-img

28.05.2009, 22:07

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

še jaz......user posted image

clock-img

28.05.2009, 22:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

grem ,CSI se bo začel. bodte fajn, nočko. user posted image

no, al bom pa še mal tle.....user posted image

clock-img

28.05.2009, 22:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa grem malo...bi se mogla malo učit,pa mi ni...v petek imam dva izpita..pa si še pogledla nisem.....je sonček kriv..user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.5.2009 22:13:08 >

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem