writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)

clock-img

28.05.2009, 23:12

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...nočka...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

29.05.2009, 06:37

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Vmes sem samo varuško poturila mojemu v roke in rekla, da grem na pivo. Pa glede na to, da že 2 dni strelam z očmi ni imel pripomb, hihi

user posted image

clock-img

29.05.2009, 06:44

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj pa glede spola?

Za fantkom bi jaz seveda rada imela punčko. R ima okrog sebe 4 dame (3 so stare 4 mesece, ena 15 mesecev) in mi včasih kar lušte delajo tiste kiklce, pa rutke, pa cukrasti čeveljčki ....
Jaz je sicer ne bi samo v roza oblačila (pa ne zato, ker imamo polno ne-roza stvari user posted image )

clock-img

29.05.2009, 06:47

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa grem malo...bi se mogla malo učit,pa mi ni...v petek imam dva izpita..pa si še pogledla nisem.....je sonček kriv..user posted image

Se mi je zdelo, da si zadnjič rekla, da je zadnji ... menda sem kaj zamešala ... nič novega zame

clock-img

29.05.2009, 06:50

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

včeraj sta se pa moja mami in očim po 22. letih koruzništva odločila, da si izmenjata prstana.......user posted image

Ful lepo.

clock-img

29.05.2009, 07:29

clock-img

leda

pencil-img

1480

Sem pa ravno včeraj na enem RD komentirala, da moramo čim prej bubiki kuhinjco kupit, da se bo lahko bubi igral

user posted image

fantku naših prijatljev so hoteli za rojstni dan so hoteli za rojstni dan kupit mini delavnico. ma so tuhtal; živijo v stanovanju v centru, fotr ma en šravfenciger in itak pri njih mama menja žarnice. in so mu kupil kuhinjo. so se moral sicer potrudit, da so našli lično leseno in ne plastične roza, ampak zdej mali veselo kuha...njegovi obiski obeh spolov pa tut.

sicer pa zeh jut3. je mala spet vklopla svoj 27. čut za vohanje mame, ki gre ven. sem šla na otvoritev, me je ob pol dvanajstih najljubši kao mirno pobaral po telefonu, kdaj nameravam pridet domov. no, sem prišla 15 min kasneje in Ela je kot zanalašč nadaljevala z uprizoritvijo najslabše noči meseca...

in zdej tut ni glih med najsrečnejšimi, tko da grem spit ful kav in se mentalno pripravt na naporen dan.

clock-img

29.05.2009, 07:43

clock-img

pf

pencil-img

4436

včeraj sta se pa moja mami in očim po 22. letih koruzništva odločila, da si izmenjata prstana.......user posted image

Ja super. Pol bo pa ohcet v kratkem.

clock-img

29.05.2009, 08:00

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

dobro jutrouser posted image

clock-img

29.05.2009, 08:01

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...je zajtrk že mimouser posted image

clock-img

29.05.2009, 08:12

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

....nobene nikjer.....

..naš pikec pa ima danes končni izlet....grejo v prekmurje....naselbino pračloveka gledat, pa otok ljubezni, mlin na muri, ......

...ta mali ga ful obrajta - ta velikega..., ko je danes šel...se je kar bunit začel....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.5.2009 8:13:41 >

clock-img

29.05.2009, 08:17

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...bi se mogla malo učit,pa mi ni...v petek imam dva izpita..pa si še pogledla nisem.....je sonček kriv..user posted image

.....a si se naučila?

clock-img

29.05.2009, 08:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.05.2009, 08:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

jaz pa grem malo...bi se mogla malo učit,pa mi ni...v petek imam dva izpita..pa si še pogledla nisem.....je sonček kriv..user posted image

Se mi je zdelo, da si zadnjič rekla, da je zadnji ... menda sem kaj zamešala ... nič novega zame

ja, zadnji del iz poslovne matematike...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.05.2009, 08:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...bi se mogla malo učit,pa mi ni...v petek imam dva izpita..pa si še pogledla nisem.....je sonček kriv..user posted image

.....a si se naučila?

ne, samo čitam si po novem in pol zaspim, mogoče kaj v glavi ostane...user posted image

clock-img

29.05.2009, 08:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

clock-img

29.05.2009, 08:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

ko smo že pri vročih telesih.....user posted image

clock-img

29.05.2009, 09:56

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jutro...

clock-img

29.05.2009, 09:58

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 10:01

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
...za jutranje čvekice .....
......... da postrezem z zajtrkom!!!

user posted image  

user posted image user posted image user posted image kaj vas spet neki razganja user posted image user posted image user posted image
se mi zdi, da se bo kmalu kakšna nosečka pofočkala med septembrkami user posted image

clock-img

29.05.2009, 10:02

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jah...če mate takle zajtrk, pa ni čudno, da ste tako suhe user posted image user posted image
edino saraya še kdaj skuha golaž ob 22, ko zmanjka sendvičev user posted image

clock-img

29.05.2009, 10:05

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Jutro user posted image

clock-img

29.05.2009, 10:05

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

tale vila iz reklame za škodo je pa tako prisrčna user posted image
čist neki drugega kot tista zoprnela na baby centrovi strani, ki začne tako na glas vpit vedno, ko pridem na njihov stran user posted image

clock-img

29.05.2009, 10:06

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Kako lahko jaz vnesem nekaj v seznam?? Sem probala to narest pa mi je v okvirček dal, kot da citiram?? I know, I know.... user posted image

clock-img

29.05.2009, 10:06

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

o, jazzika, jutro!
kakšno kavo ponujaš, ledeno? s sladoledom? user posted image

clock-img

29.05.2009, 10:07

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

ja, saj je prav tako. samo zbriši tisti quote na začetku in na koncu, pa ne bo okvirčka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem