writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)

clock-img

24.05.2009, 20:53

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image
user posted image

dobili smo prosto mesto za vrtec!!!!
user posted image
user posted image

user posted image user posted image

clock-img

24.05.2009, 20:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.05.2009, 21:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

mty, super za vrtecuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.05.2009, 21:03

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image

čer.

clock-img

24.05.2009, 21:04

clock-img

ključek

pencil-img

9047

hvala vsem.user posted image  sva toooooooooooook vesela!!!!user posted image

clock-img

24.05.2009, 21:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi za Anejo pa dobimo odločbo junija...M pa še bo eno leto doma..

clock-img

24.05.2009, 21:07

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Mi za Anejo pa dobimo odločbo junija...M pa še bo eno leto doma..

sej jaz tudi nisem pričakovala zdej pošte. in danes, ko smo šli k mami, ki je imela našo pošto, ker nas ni bilo doma, in ko zagledam kuverto, mi je tok vroče ratalo.......user posted image .......pol pa odprem..........in začnem vriskati!!!user posted image

clock-img

24.05.2009, 21:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Mi smo uživali danes pri babici na vrtu. Bubika je odkrivala čar trave in marjetic - trava je nek bav bav, marjetice pa so videt prav slastne za stlačit v usta user posted image

Če ne za drugo, so dobre za vadit pincetni prijem user posted image . No, danes se niti trave ni več bala, je šibala naokoli. Sem jo prvič tudi videla, da je po kolenih šla user posted image .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

24.05.2009, 21:23

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Že itak nisem neki blazni ljubitelj kopanja v morju, to bi mi ga pa še bolj priskutilo

Jooj, jaz pa komaj čakam poletje, da sem čimbližje morju. Čeprav, tko kot je Leda rekla, tudi meni to slovensko ne odgovarja preveč, obužujem pa hrvaško, grško, karibsko user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

24.05.2009, 21:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Mi smo uživali danes pri babici na vrtu. Bubika je odkrivala čar trave in marjetic - trava je nek bav bav, marjetice pa so videt prav slastne za stlačit v usta user posted image

Če ne za drugo, so dobre za vadit pincetni prijem user posted image . No, danes se niti trave ni več bala, je šibala naokoli. Sem jo prvič tudi videla, da je po kolenih šla user posted image .

naša uživa, ko se igra z kamenčki........jih prestavlja sem in tja po eno uro skupaj......

clock-img

24.05.2009, 21:24

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jaz pa še kar čakam odločbo za vrtec.

Jst pa moram do torka nesti v vrtec vse papirje.... obrazec vrt1, dohodnino, potrdilo, da si zaposlen, mimogrede, kje to potrdilo dobi s.p???? user posted image

Sem hotela tega smejkota dat, ki oke vrti... pa sem zraven razmišljala, kako se vam da te smejkote iskat.... user posted image

Kaj avto, če je na lizing je treba tudi vpisat? Sej v bistvu ni tvoj, dokler ga ne odplačaš...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

24.05.2009, 21:27

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

naša uživa, ko se igra z kamenčki........jih prestavlja sem in tja po eno uro skupaj......

In da tudi kaj v usta?

clock-img

24.05.2009, 21:29

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

In da tudi kaj v usta?

a seveda!!

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

jp.......user posted image ........se mi zdi, da je ln dobila kar rešpekt pred laro.......user posted image

Sem si prow oddhnla, ko sem vidla zdej te fotke..... user posted image Taka odločna se mi bolj dopade... user posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst pa moram do torka nesti v vrtec vse papirje.... obrazec vrt1, dohodnino, potrdilo, da si zaposlen, mimogrede, kje to potrdilo dobi s.p???? user posted image

Sem hotela tega smejkota dat, ki oke vrti... pa sem zraven razmišljala, kako se vam da te smejkote iskat.... user posted image

Kaj avto, če je na lizing je treba tudi vpisat? Sej v bistvu ni tvoj, dokler ga ne odplačaš...

kaj??? to tudi hočejo???????

clock-img

24.05.2009, 21:30

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

A je avto pisan nate? al je na lizing hišo?

clock-img

24.05.2009, 21:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

na davčni...

clock-img

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Punce, meni se meša, ko naš je kruh. V vsaki obliki (skorja, meča), ga tlači usta in potem preveč odgrizne/odtrga in ...ojoj ...
že dvakrat se mi je davil ... tako da me kar mine mu karkoli dajat.
A imate tudi ve take probleme?

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ej babe, jaz sem bila pa danes po 2 letih na rolerjih. Sem marsikateremu mimoidočemu polepšala dan, ker se je lahko tako nasmejal user posted image

Jst se tudi spravljam.... zdej bi se žihr, ko se še lahko šlepam z bremzo na vozu.... sem se rolat začela učit cca pred tremi leti, od tega dve leti in pol nisem več rolala...user posted image

clock-img

24.05.2009, 21:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ne,pa tudi če bi bil že tvoj...nimajo evidence o avtih..

clock-img

24.05.2009, 21:33

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma kaj gledate kdaj pri Marju te zbore, ki tekmujejo?

Ma kako se vam zdijo te koreografije? Ma ne vem no... meni tko ne paše to k zborovskem petju....

clock-img

24.05.2009, 21:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Punce, meni se meša, ko naš je kruh. V vsaki obliki (skorja, meča), ga tlači usta in potem preveč odgrizne/odtrga in ...ojoj ...
že dvakrat se mi je davil ... tako da me kar mine mu karkoli dajat.
A imate tudi ve take probleme?

jaz ji male koščke dajem....ker drugače...

clock-img

24.05.2009, 21:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ne,pa tudi če bi bil že tvoj...nimajo evidence o avtih..

kaj pol avte ni treba al kako???? mislm, najbolj da še poslikamo kake cunje nosimo, ker bog ne daj, da mamo kakšno drago znamko cunj............user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ej babe, jaz sem bila pa danes po 2 letih na rolerjih. Sem marsikateremu mimoidočemu polepšala dan, ker se je lahko tako nasmejal user posted image

Jst se tudi spravljam.... zdej bi se žihr, ko se še lahko šlepam z bremzo na vozu.... sem se rolat začela učit cca pred tremi leti, od tega dve leti in pol nisem več rolala...user posted image

jaz bi tud...pa nimam nikogar,ki bi šel zraven mene...obvladam pa fajn rolanje...

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

hvala vsem.user posted image  sva toooooooooooook vesela!!!!user posted image

Superca... res si lahko vesela.... user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem