IZVIRNO SPOROČILO: ebetka
Zdaj pa grem jaz malo uživat (sem sama doma, ati je šel ven) in si bom odprla eno pivičko
.
Temu sem se pa nasmejala... Pa kaj je to z nami po porodu? Meni tudi blaaaaaaaznooooo paše pivo!!!! Ma vsak dan bi ga pila vsaj enkrat... Prav neverjetno no. Toliko piva kot sem zdej spila, ga prej v lajfu nism, pa če bi trikrat živela

. No, ne mislit, da mam kako alkoholno težavo, hehe. Sploh ko je vroče, mi paše in si ga tudi zvečer znam odpret. Noro no... Pa ti sendviči... Glih prej sem spet zmazala enega.....
Ebetka, vidiš, to si pa še najboljšo pot ubrala glede uspavanja tamale... Veš, maš v bistvu prav: kaj bi se upirala in živcirala, ko pa ti lepo otrok sam pove, kaj hoče in kaj mu odgovarja. Pač, malička je taka, da rabi tvojo bližino, rabi zizo za uspavanje... in kaj češ... Na glavo se postavit, pa jo nekaj silit v neke druge metode... Samo živci bi ti šli... Hja, vidiš, vsaka mamica je resnično najbolj pametna za svojega otročka, tak da, bravo! Super si to uredila, da si tut ti zadovoljna. Sicer pa; saj večno ne bo na zizi... Bo enkrt treba v šolo, pa ko bo najstnica bo rajši koga drugega lubčkala kot tvojo zizo, hahahha

. No, malo heca mora bit.
No, jaz sem danes razhladila stanovanje s klimo, ker smo se res že pajsali pošteno. Sicer je izolacija na bajti dobra, pa sem trmasto vztrajala, da v tej vročini ne bom rabla klime, ampak zdej je blo pa res že prehudo. Zdaj je prijetno hladno in upam, da bo tut dete bolj umirjeno spalo.
Aja, ebetka, ti kar uživaj pri svojih lepo na zraku, samo vseeno se pa pridruži tokrat na kafetu.... v torek, ne?
Nočko, punce, lepo spite in naj tut dojenčki lepo spijo!