writing-img

RE: krema za sončenje za otroke - katero?

clock-img

30.05.2009, 09:48

clock-img

suzanica

pencil-img

270

biti mora na fizikalni osnovi, ne kemijski. mi imamo od eucerina 50 od 8 meseca dalje.lp

clock-img

06.07.2009, 09:47

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Jaz mojadva mažem z NO-AD kremo za sončenje, se ful lepo razmaže, niti malo ni mastna, se takoj vpije v kožo, piše da je protialergijska - in res moj Luka, ki ima zelo občutljivo kožo, ni dobil nobenih izpuščajev.

Tisto o višjih faktorjih, da so kao bolj škodljivi pa ne verjamem. Dajte enkrat kak konkreten dokaz ne pa da povsod samo vidim : "ja je ona rekla", ja sem slišala" - mislim, saj nismo kure.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

06.07.2009, 11:33

clock-img

sabina1345

pencil-img

65

Mi imamo BabyLove 50, ima mineralni filter in smo zelo zadovoljni. Pa čeprav je bila poceni (okoli 8 EUR).

clock-img

06.07.2009, 20:28

clock-img

nova sloncica

pencil-img

79

mi imamo just, po testih od zveze potrošnikov slovenije pa je baje najbolje ocenjena od hoferja. tudi cena je ugodna...

clock-img

07.07.2009, 11:32

clock-img

katarinas

pencil-img

891

Od Justa faktor 25.
Letos smo kupili v Muellerju, prav njihovo faktor 30 in smo bili zadovoljni, je gosta, se lepo razmaže in ne masti.

clock-img

15.07.2009, 06:49

clock-img

Bambi D

pencil-img

154

Testom revije VIP - zveze potrošnikov slovenije ne verjamem najbolj, sodeč po kar nekaj testih, ki sem jih v njihovi reviji prebrala. Po njihovem "oh in sploh" priporočilu sem kupila sesalec, ki je bil ocenjen kot najboljši v kategoriji, rezultat pa je eno veliko razočaranje. Verjamem, da so tudi oni oziroma njihovi viri informacij podkupljivi in za denarce napišejo marsikaj. Boljše reklame skorajda ni...
Če ima katera kakšen link na informacijo, zakaj višji faktorji niso priporočljivi, bi prosila, če ga prilepi.

clock-img

21.07.2009, 09:59

clock-img

annya

pencil-img

216

Eucerin, faktor 25 je čist dovolj ker itak ne bo direkt na soncu...je pa z nekimi mikropigmenti....je v lekarni rekla da je to kao ful pomembno...ne vem...mi imamo to in je čist ok

clock-img

21.07.2009, 17:24

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

IZVIRNO SPOROČILO: annya

Eucerin, faktor 25 je čist dovolj ker itak ne bo direkt na soncu...je pa z nekimi mikropigmenti....je v lekarni rekla da je to kao ful pomembno...ne vem...mi imamo to in je čist ok

Enako, Eucerin losjon z mineralnimi filtri ZF 25

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

22.07.2009, 15:14

clock-img

nežka

pencil-img

289

Mi uporabljamo Avalon mleko. Je naravno, vsebuje mineralni zaščitni faktor in se res lepo razmaže. Skratka smo zelo zadovoljni in ne bi zamenjala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem