writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del

clock-img

06.06.2009, 14:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst mam razlike 1 leto pa 354dniuser posted image ......jst ne smem do avgusta zaradi CR....da bi bla marčevka......ne ni pod razno....Šimetu se utrga.....pravi d je dost en oven pri bajtiuser posted image

samo ovni so zakonuser posted image user posted image user posted image midva s fotrom sva oba ovna,se je matki kar cufalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2009, 14:47

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kolumbo......a mi ne boš povedala katerga marca si rojena?da ti bomo lahko čestitaleuser posted image pa še grdo zgledajo?? na seznamu

clock-img

06.06.2009, 14:50

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Jst mam razlike 1 leto pa 354dniuser posted image ......jst ne smem do avgusta zaradi CR....da bi bla marčevka......ne ni pod razno....Šimetu se utrga.....pravi d je dost en oven pri bajtiuser posted image

samo ovni so zakonuser posted image user posted image user posted image midva s fotrom sva oba ovna,se je matki kar cufalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oPROSTI, KOLIKO JE MENI ŠE ZNANO IZ ŠOLE JE OVEN ŽENSKEGA SPOLA OVCA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 6.6.2009 14:51:09 >

So what....

clock-img

06.06.2009, 14:54

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

oPROSTI, KOLIKO JE MENI ŠE ZNANO IZ ŠOLE JE OVEN ŽENSKEGA SPOLA OVCA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

06.06.2009, 15:06

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Majcy glava te boliuser posted image user posted image user posted image  SE JE ŽE ZAČELuser posted image user posted image user posted image

pri Hani me niuser posted image

Pol bo zih user posted image .

lohk je zaradi mene še ena user posted image -mi je res vseenouser posted image

Saj vemo, da bi rada user posted image , ampak če so simptomi drugačni pol bo user posted image .

pol bom pa jst zdej dobla user posted image k mam prsa taka velika že kak teden da sem sama sebi všeč,.... ko pogledam kako nepeta je majca....
blagor vam k user posted image mi pa ničuser posted image no sam nej povem, da tokrat sem pa jst poskrbela, da nismo.... snoč gremo v postlo in me je moj že prej v kopalnici in kuhinji napadal pa sem se dober zognalauser posted image user posted image user posted image user posted image no pol pa spat pa sem se delala, da se mi nič ne lušta in da sem ful zaspana..... in sem ga pustila zagretega in razgretega.... (mal sme ga še podražla) nej vidi kako je to, ko se ti lušta pa ne dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image itak nismo okol O tak, da zarad mene ne bo šel ciklus mimo:)user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo O je 14 dni pred M torej če bi mogla prit drug teden se bojim, da sta ravno za malo zamudila....

clock-img

06.06.2009, 15:07

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

ja ovni so zakonnnnn...user posted image jaz sem tut oven po horoskopu

clock-img

06.06.2009, 15:14

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

barbara
JAZ BI TUDI BLA user posted image , pa se ne smem user posted image

zakaj pa ne user posted image

ker jemljem ena zdravila in ni dobro zanosit, ker grejo skozi posteljico do dojencka...drugace sva z mozem ze mislila delat na novem user posted image

clock-img

06.06.2009, 15:21

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

čao

horoskop

pr nas sva dva škorpijona, en strelc, pa en vodnarček...super kombinacija

clock-img

06.06.2009, 15:22

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

piskot ali kdorkoli ve: katere plenice pa so to in kje se dobijo: moltex, alano 

clock-img

06.06.2009, 15:24

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Kaj je to OH?

Ogljikovi hidrati (s tujko karbohidrati ali saharidi) so kemične spojine, ki vsebujejo kisikove, vodikove in ogljikove atome.

Enostavni ogljikovi hidrati se imenujejo monosaharidi (enostavni sladkorji). V naravi jih najdemo v sadju, med ogljikovimi hidrati so najhitreje prebavljivi in dajo človeškemu telesu v kratkem času največ energije, povzročijo tudi hiter porasti inzulina. Med monosaharide spadajo npr. glukoza, fruktoza, manoza in galaktoza.

Sestavljeni ogljikovi hidrati so zelo razširjeni v rastlinskem svetu. Nastanejo iz enostavnih sladkorjev. Kot sladkorje se označuje le tiste ogljikove hidrate, ki so zgrajeni iz manj kot desetih monosaharidov, kajti preostali sestavljeni ogljikovi hidrati nimajo lastnosti sladkorjev. Delijo se na:
Sestavljeni ogljikovi hidrati predstavljajo dolgotrajen priliv energije telesu in zagotavljajo enakomerno porabo telesnih zalog glikogena

cakte kaj je pol antonia pisala da dela na OH in katero hrano bi ona dajala svojim otrokom? buca jaz sem res mogla povrsno brat, ker mi cist nic ni jasno

clock-img

06.06.2009, 15:25

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čao

horoskop

pr nas pa strelka, vodnar in zdaj mala ribica

clock-img

06.06.2009, 15:27

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

kolumbo, kaj maš ti to neki vibrator za "hujšat"??? user posted image user posted image user posted image

horoskop... moj je kozorog, jst dvojček, Gaja pa vodnarček...user posted image

Pa kaj vi ste že skori vse v akciji za novega user posted image ? Pridne, bom navijala! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

06.06.2009, 15:30

clock-img

piskot

pencil-img

2846

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

piskot ali kdorkoli ve: katere plenice pa so to in kje se dobijo: moltex, alano 

moltex v milerju, alana v dm.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

06.06.2009, 15:45

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

barbarags mislim da je antonia pisala o otroški hrani (OH).

sunny mi ne delamo na  user posted image , tako da se pridružujem klubu navijačic user posted image

clock-img

06.06.2009, 16:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.06.2009, 18:02

clock-img

vandame

pencil-img

371

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čao

horoskop

pri nam pa škorpion, strelec, tehtnica in vodnar  super kombinacija

clock-img

06.06.2009, 18:22

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Evo mene iz razvajanja...Ku je blo fajn. Mi je obraz sčistla v nulo in še zmasirala, povrh vsega pa še obrvi oblikovala...80 minut čistega užitka. Edino kar je malčk bolelo je blo, ko mi je stiskala skrite mozolje...Za drugi teden sm se naročila pa še za masažo za mamice-90 minut...Komi čakam! user posted image

Ma danes je totalno zatišje tuki na RR...

ursa, no, pol smo pa že 2 navijačice! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

06.06.2009, 18:33

clock-img

pencil-img

3845

Pr nas pa smo strelec dvojček lev in vodnar user posted image user posted image user posted image

Sunny bravo za uživanje paše a neuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

06.06.2009, 18:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.06.2009, 18:58

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Pr nas pa smo strelec dvojček lev in vodnar user posted image user posted image user posted image

Sunny bravo za uživanje paše a neuser posted image user posted image user posted image

No mi smo pa dvoječk (jest) bik (user posted image ) in ribica (mala) - ma jo je pa hlih ujela!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

06.06.2009, 19:21

clock-img

pencil-img

3845

Jst mam že cel dan gor uno majco PRIDEM FEBRUARJAuser posted image ....

to pa bi lahko kaj pomenlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

06.06.2009, 19:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.06.2009, 19:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.06.2009, 19:24

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jst mam že cel dan gor uno majco PRIDEM FEBRUARJAuser posted image ....

to pa bi lahko kaj pomenlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je zato d se loh na trebuh zgovarjamuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ga nimaš...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

06.06.2009, 19:27

clock-img

pencil-img

3845

pa tole pihanje vetra je pa dons čistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi še ven nismo mogli it ker je skoz pihalo...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem