writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del

clock-img

08.06.2009, 09:11

clock-img

Pupka

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

majchy a je lahko taka??? Meni je tak dobra ker kaže sredinski prst user posted image user posted image

user posted image

Pa na vseh je taki potolčen- tu se pa ne vidi. Če si si zamislila drugače- karkoli si si pač zamislila user posted image user posted image pa sporoči

pupka, tako se kaže fa.kiča...user posted image user posted image user posted image

user posted image

se vidi da mata oba neki primorske krvi v sebi user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

clock-img

08.06.2009, 09:13

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

Morning...

viiiii.kok lepe slikce.....user posted image od vseh

ja malla zdj pančka pa upam da se  bo naspala,ker je bla mal tečkana zadnje čase...posledično pa tud jz,..

povejte kako jih ve uspavate..no jz jo nosm ker drugače mi celo rokco poje...svojo no...tko ene 10min pol pa kmal zaspi...
kako pa ve prakticirate,,sj vem da sm jo mal razvadla samo drugače noče..se dere,...

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Kolumbo ti maš še v porodni frizuro poštimano user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.06.2009, 09:14

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

dajmo slikice iz porodnišnice

clock-img

08.06.2009, 09:15

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Evo se mojo pupiko ko razmišla

user posted image
Jest ali ne Jesti? To je zdaj vprašanje!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

08.06.2009, 09:16

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Še slike iz P...GAJA takoj po rojstvu in ko ma 2 dni

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 8.6.2009 9:29:26 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

08.06.2009, 09:16

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo ti maš še v porodni frizuro poštimano user posted image user posted image user posted image

Ja sam res. Pa ful si zbujena!

RDEČI NOSKI

clock-img

08.06.2009, 09:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

katjuša- a daš tisto v kolaž k sedi. Hvala ti

ja OK bom šla nazaj iskat drugič pa dej eno in reči to ne zber eno pol pa to ne pa to ne.....

barbaraGS od Dm kašico so dobre to vem pa tako ker je imel florjen te najraje..... in še enostavne za pripravo ker se delajo z vodo..... Mi smo pr florjanu poskusl vse no nazadnje smo pa sam te jedl.....

Mihailo to je imel ta sesalni žulj zato je belo to niso glivice

Urša sej tvojega poznam:)

brkn ja zaradi slabega vremena smo ostal raje doma.... bomo šli čez kasneje ta vikend ki prihaja ne pol pa verjetnouser posted image user posted image user posted image

kašice kako pa veste da so kašice priznanih firm dobre???? aptamil naj bi bil med najboljšimi pa ga naš florjan ni dobr prenašal..... mislim da kar se hrane tiče sploh te otroške so kr stroga pravila tak da me ni strah da bi blo kej narobe, če ne bomo jedli Hipp...

clock-img

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

DOBER DAN ŠE IZ PREKMURJA

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

clock-img

08.06.2009, 09:19

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Benjamin, Larissa in Kristi vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image

joj pa res hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kam gre ta časuser posted image

clock-img

08.06.2009, 09:19

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

BEJBE!

DAJTE PROSIM TUKI GOR NALIMAT SLIKICE VAŠIH SONČKOV KO SO SE RODILI IN JE SLIKA IZ PORODNIŠNICE ALI PA KO PRIDETE DOMOV!ZRAVEN NAPIŠIITE IME OTROKA!!!
KATJUŠA......TEBE BI PA PROSILA DA BOŠ IZ TEH SLIKIC NAREDILA ŠE EN KOLAŽuser posted image

ti kr povej kako si si zamisla?

joj ve že slikice limateuser posted image sem misla, da ne boste tako hitreuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.06.2009, 09:20

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst bi u porodnišnicah uvedla, d majo namest teženja o dojenju pa pridig unih brezveznih fizioterapevt rajš ene par frizerk pa maserk zaposlenih......mislm d bi vsaki pasal d bi ji en po porodu glavo opral pa mal zmaseral

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

clock-img

08.06.2009, 09:20

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

no še HANA iz porodnišnice

user posted image

clock-img

08.06.2009, 09:21

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Benjamin, Larissa in Kristi vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

clock-img

08.06.2009, 09:22

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

BEJBE!

DAJTE PROSIM TUKI GOR NALIMAT SLIKICE VAŠIH SONČKOV KO SO SE RODILI IN JE SLIKA IZ PORODNIŠNICE ALI PA KO PRIDETE DOMOV!ZRAVEN NAPIŠIITE IME OTROKA!!!
KATJUŠA......TEBE BI PA PROSILA DA BOŠ IZ TEH SLIKIC NAREDILA ŠE EN KOLAŽuser posted image

ti kr povej kako si si zamisla?

joj ve že slikice limateuser posted image sem misla, da ne boste tako hitreuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image so čisto notri padleuser posted image user posted image user posted image posebaj kolaž s slikami iz porodnišnice in bom tega in prejšnje nalimala pod seznam da bomo tudi v sliki vidle kako rastejo-ti je všeč ideja?sem pa tudi za to da se naredi kolaž it bušiji,ko so bili malčki še v paketu

clock-img

08.06.2009, 09:22

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Katjuša jaz pojma nimam kere kašice so dobre in kere ne. Vem , da je Nejc te iz Mullerja mel rad, pa še men so ble dobre user posted image user posted image user posted image pa fino je k se mešajo z vodo. Od dm - ja pa ne poznam ker mi je bil takrat od rok, no sedaj grem pa večkrat tja ker je na lokaciji kjer sem dostikrat. Bom pri Žigu tud katero poskusila. Sem pa že pri Nejcu tko delala da sem jih več kupla, da ni skoz isto jedel. Mi je všeč da ma pester jedilnik, itak sem mu jih do enga leta kupovala, dokler nismo šli na navaden mlek.

clock-img

08.06.2009, 09:23

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst bi u porodnišnicah uvedla, d majo namest teženja o dojenju pa pridig unih brezveznih fizioterapevt rajš ene par frizerk pa maserk zaposlenih......mislm d bi vsaki pasal d bi ji en po porodu glavo opral pa mal zmaseral

user posted image user posted image user posted image če boš kdaj zbirala podpise na peticiji,mi sporočiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.06.2009, 09:23

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Tamika dobro jutro, kako si/ste?

clock-img

08.06.2009, 09:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.06.2009, 09:27

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

BEJBE!

DAJTE PROSIM TUKI GOR NALIMAT SLIKICE VAŠIH SONČKOV KO SO SE RODILI IN JE SLIKA IZ PORODNIŠNICE! ZRAVEN NAPIŠIITE IME OTROKA!!!

user posted image user posted image user posted image ali bi imele kolaž tudi še z bušiji?

clock-img

08.06.2009, 09:30

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

BEJBE!

DAJTE PROSIM TUKI GOR NALIMAT SLIKICE VAŠIH SONČKOV KO SO SE RODILI IN JE SLIKA IZ PORODNIŠNICE! ZRAVEN NAPIŠIITE IME OTROKA!!!

user posted image user posted image user posted image ali bi imele kolaž tudi še z bušiji?

Lahko bi meli...Po želji.user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

08.06.2009, 09:30

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

BEJBE!

Ej a si katjušo vprašala a je za? user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem