writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del

clock-img

16.06.2009, 15:40

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

salt......kako si?jaz jaz bi šla po test pa je tok vroče/soparno tunaj da sem rajši notri na hladnem......pa mislim da še nebi pokazalo

clock-img

16.06.2009, 15:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.06.2009, 15:43

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

mihailo........kakšni so izvidi????
evo ta je za Mihaila:
user posted image

clock-img

16.06.2009, 15:44

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Izvidi so vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAJCHY za seznam 26.6. imamo kontrolo za inf...upam,da bo zadnjic tko pogosto,potem bo cez kako leto pomoje zarad preventive bojo urin kontroliral ...

clock-img

16.06.2009, 15:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Izvidi so vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAJCHY za seznam 26.6. imamo kontrolo za inf...upam,da bo zadnjic tko pogosto,potem bo cez kako leto pomoje zarad preventive bojo urin kontroliral ...

full se vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej boljš da ga imajo pod nadzorom,tko vsaj veš ka je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 15:56

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kr jokala, ko sem brala, ko se gre za otročke je men vedno tak hudo pa nej bodo to al poznani al tuji.... držim epsti, da bodo izvidi vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Katjusa,tudi meni je vedno hudo ob taksnih situacijah...Hvala za pesti...izvidi so okuser posted image uzivajte na morju,full so luskane slikice...FlorjAN pa njegov pimpek VELIKI user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 16:04

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Majchy-sem si že opomogla,spoštovanje gor,dol..ko pride stvar tako daleč,se odnos spremeni...jo imam na distanci,taščo namreč,slišala je kar nekaj krepkih in to od mene...user posted image malo je izgubljena sedaj...mi paše tako,kar naj še kokodajsa če upauser posted image
Držim pesti,da bo plusek in pikicauser posted image user posted image user posted image
Lepo kužiko imaš,bi kar imela še kakšnega,pa se moj itak nebi strinjal.Upam,da pridejo v dobre roke..

Mihailo-user posted image user posted image user posted image user posted image suuuuuuuuper,da so izvidi ok.Hvala bogu.

Grem pod tuš..in pičiva po plenice in ziher se bo še kej našlouser posted image .

clock-img

16.06.2009, 16:08

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Majchy-sem si že opomogla,spoštovanje gor,dol..ko pride stvar tako daleč,se odnos spremeni...jo imam na distanci,taščo namreč,slišala je kar nekaj krepkih in to od mene...user posted image malo je izgubljena sedaj...mi paše tako,kar naj še kokodajsa če upauser posted image
Držim pesti,da bo plusek in pikicauser posted image user posted image user posted image
Lepo kužiko imaš,bi kar imela še kakšnega,pa se moj itak nebi strinjal.Upam,da pridejo v dobre roke..

super da si ji povedala svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da boš imela čim dalj časa mir pred njouser posted image

midve bove šle pa čez kakšno uro ven,ko ne bo več take vročine

clock-img

16.06.2009, 16:13

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Včeraj popoldan je Nejc še bolj zakuhal in se je vročina povzpela čez 39, tako da je bil čist bogi. Potem je še bruhal revček user posted image user posted image user posted image user posted image mah nočka je bila bolj kot ne neprespana, od pol petih smo pa že itak pokonci.user posted image Mah najbolj se bojim da ne bi še Žiga kej pokasiral, pa jutri imam še cepljenje z Žigom in sploh ne vem al je pametno da ga cepi user posted image joj cel kup vprašanj se mi mota po glavi user posted image

Se še javim.

user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da ste boljse?

Čestitke za mini RD še Teji, Ambrožu, Eviti in Petru.
Tanci in Rebeka upam ,da se to polivanje koncauser posted image
Majcy kdaj bos test delala?
Jaz sem danes dobila,tko da zacnem z cerazet tabletami...zdj pa lahko mozek probava...hahahah mal heca,ne sej se nisma pripravljena na drugega user posted image ,bova pocakala ,da mihailo shodi...

clock-img

16.06.2009, 16:14

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

full se vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej boljš da ga imajo pod nadzorom,tko vsaj veš ka je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ,jaz sem tudi vesela...vceraj sem cel dan user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 16:17

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Mislim ,da bomo kar nekaj casa imeli te kontrole...ker tam na pregledih sem ze videla puncko staro 7let in je morala pridit kontrolirat urin...samo ne bo pa tako pogosto kot je bilo zdaj...

clock-img

16.06.2009, 16:18

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Kje pa ima KATJUSA slike od krsta?v albumu jih jaz ne najdem...user posted image

clock-img

16.06.2009, 16:19

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

mihailo........kakšni so izvidi????
evo ta je za Mihaila:
user posted image

tale pikapopoka je pa sigurno pomagala user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 16:22

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Zdaj se pa vsem puncam zahvaljujem za vase pikepoke in lepe misli....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

16.06.2009, 16:25

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Jaz sem pa vceraj pri Mihailo opazila bele pikece po ustnicah in na notranjem delu ustnic...sem zjutraj klicala p in je rekla naj z kamilico izpiram ,ce pa ne bo bolje cez 2 dni ,da naj pridem...a je katera ze imela izkusnje s tem?P je rekla,da so verjetno glivice...

clock-img

16.06.2009, 16:26

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

zdj mam pa kr samogovoreuser posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 16:28

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Majcy kdaj bos test delala?

na dopustu,če prej ne pride user posted image -na dopust grem pa v nedeljo

clock-img

16.06.2009, 16:43

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Jaz sem pa vceraj pri Mihailo opazila bele pikece po ustnicah in na notranjem delu ustnic...sem zjutraj klicala p in je rekla naj z kamilico izpiram ,ce pa ne bo bolje cez 2 dni ,da naj pridem...a je katera ze imela izkusnje s tem?P je rekla,da so verjetno glivice...

poskusi z prevreto in blazno cukrano vodo - taka da je že nagravžna - in zloženčkom spucati. če je soor - glivice, bo šlo dol!user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

16.06.2009, 16:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

moja bejba se je glihkar zbudila in je full dobre volje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

16.06.2009, 16:49

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

moja bejba se je glihkar zbudila in je full dobre volje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v cem jo pa imas

clock-img

16.06.2009, 16:50

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

v stolčku

clock-img

16.06.2009, 16:50

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

poskusi z prevreto in blazno cukrano vodo - taka da je že nagravžna - in zloženčkom spucati. če je soor - glivice, bo šlo dol!user posted image

a s plenico pucamuser posted image ker p mi je rekla naj s plenicouser posted image

clock-img

16.06.2009, 16:51

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

v stolčku

za hranjenje?

clock-img

16.06.2009, 16:53

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

v stolčku

za hranjenje?

kasneje bo tudi za hranjenje,ja.......ima 3 stopnje-od čist ležečega(malenkost bolj leži kot v lupinici)do čisto pokončnega

clock-img

16.06.2009, 16:56

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

ga poksazes...zdj dojim in tesko pisem...full je lep

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem