IZVIRNO SPOROČILO: vandame
tud tm na shrani. si mi ne gre a sm res tolk čorava al kaj
sej ni nič težko:)
greš na shrani.si in daš Brskaj, potem izbereš slikico in nato greš na dodatne možnosti obkljukaš tam k piše slike pomanjšaj na in daš 400 pikslov lahko pustiš tud 800 k zdej to vredu dela na forumu in prilagodi sliko prej je pa pol post raztegnal

in nato izbereš shrani.... čez nekaj sekund se ti pokaže v levi majhna tvoja slika na desni pa več linkov prvi je link drugi je pa že kr slika (torej kopiraš sme drugega, da me sliko lahko takoj vidimo.....
pa veliko sreče:)
vidim da imaš že večkratne inštrukcije:) no upam da rata:)
če ne bo šlo lahko jst tvojga cukrčka sme prlimam ker je res luškan:) drgač ga boste pa v kolažu vidle:)
Mlea se opravičujem, no bom popravla zdej na drugem kolažu:) oprosti
ČE KLIKNEŠ NA TISTO MINIATURNO SLIKICO SE TI POVEČA:)
barbara joj boščike..... dej si parkrat stisni svoje mleko pa ji ponudi po flaši mogoče ji bo odgovarjalo pol ji pa dej umetnega če ji sma ne bo všeč mešaj mal svojega mal umetnega in vedno več daj umetnega, da se bo počasdi navajala na drug okus
sej vem enostavno je pametovat, ko pa nisem v tvoji situaciji sam rada bi ti pomagala tak, da ne zameri k ti to že drugič pišem, želim vama, da se vama to čim prej urihta
No naš sonček pa včeraj ni dobil kašice.... ker nas je čas povozu sem pa pol dala čist mičkono v mleko ampak res ful malo pol žličke tolk da je blo mal bol gosto mleko in je pset ful lepo spal nič se ni premetaval vse do 7 zjutri

no s tem da dons po dolgem času ni takoj nazaj zaspal ampak je šel zdle spat

jst pa že perem in pospravljam, florjan gre z babiko in dedijem v trgovino (sta vprašala če ga lahko zraven vzameta), seveda meni to ful prav pride ker tako lahko več nardim drgač me nonstop kliče, da godim gledat kake bimabome dela iz lego kock
GH jst tud pravim vsak po svoje, sama niti ne vem kaj je prav in kaj ne tak da sem mu poskusla dat in je vse OK tud banane k jo je včeraj mičkano pojedu Kolkr je uspel dol pogoltnat je blo vse OK.... ne bom to še na polno prakticirala ker ni potrebe tu pa tam mu bom pa začela dat kej ko bom naprimer skuhala kompotek mu bom dala konico žličke za poskusit.... to je res sam tok da se mal okusov navaja nič drugega ker je meni tud enostavneje kot vs epacanje nardit mleko to popije in gremo dalje..... z resnim uvajanjem bom najbrž začela čez kak mesec al pa še kasneje odvisno kdaj mi bo pokazal, da ima mleko premalo:)
kolk pa pediatri pravijo je pa tud tak zdej je pač v modi do 6 mesecev tak k je spanjem tak je s hrano... še sami ne vedo točno kaj je najbolj prav

se mi zdi da ko kej vprašaš so bolj zmedeni k pa me mamice

(če bi dojila bi verjetno drugače zarmišljala tako pa umetno mleko al pa umetna kašica ne vem, mleko je tako neokusno, da sem zadnič mal poskusla in sem misla, da bom bruhala.... no tega pa res nebi otroku dajala do 6 meseca itak, da ga bo to jedu do 6 sam bo dobil še keke sadne priboljške vmes in kako kašico k so res dobre.....