writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del

clock-img

02.06.2009, 20:08

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

tanci ja vecina je iz prenatala.

Kolumbo - Drugace pa so full lusne trgovinice za otrocke:
Trst - Torri d'europa drugo nadstropje (4 trgovine ena bolsa od druge, no eno zapirajo in je 50%vse dol od igrac do stvari za solo, bozic, oblekic...)
Trst - ena ulica stran (ce gledas proti morju na levo) od bivsega Ponterossa je Prenatal
Udine - nova prenatal megastore odprta zdaj ta teden in imajo do nedelje super ugodnosti. Drugace pa je Prenatal ko en BC sam boljsi in imajo Prenatal stvari in tudi druge firme (obleke, pohistvo, nega,vozicki, ql stvari za nosecnice...ni da ni) Poglejte kataloge na netu na njihovi uradni strani

clock-img

02.06.2009, 20:38

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Kolk so luškane slikce!

BarbaraGS kje si kuple tolk cortne oblekce pa kolk si dala zanje - pod 50 ojroy al kej več?

Grem jest kavč mal speglat se tipkamo zjutrej nočko

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

02.06.2009, 20:54

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kolumbo....stari ni padel s češnje-mi zdele futra otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz se za danes poslavljam,grem Hano banano uštimat za pančkanje,potem bova pa z možem navalila na sladoled okus čokolada-višnjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo zjutraj........nočko(zunaj svetlo jaz pa lahko noč zaželim-svaštauser posted image )user posted image

clock-img

02.06.2009, 20:56

clock-img

piskot

pencil-img

2846

cer.

kaj mate fletne februarcke user posted image user posted image user posted image user posted image . sem ful slampasta, nimam nobene slike pametne. bom en dan pofotkala samo ano. vedno jih slikam skupaj z martinom.

mlea vasa je pa taka dolginka kot nasa user posted image

majchi ti mas tako tasco, jaz pa mamo user posted image .

grem po cips, pa mogoce se eno pivce zraven.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

02.06.2009, 21:01

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

da se javimz novimi podatki:
Majchy piš: 3,5 mesecaa----T=6600 g in V 64 cm. user posted image user posted image Dobla je 2 pikici in I dozo rota. Pa še milion enih receptov, za oko, pa za suho kožico.....Morm še u lekarno. Je pa malce jokala ampak je zdej full dobre volje. Jo je P pohvlila, ker je že tok razvita. Se ji je skoraj iz mize prekotalila v naročje.user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj sta pa dobla za suho kožo?? men nč noče moja dt,prav sam mažte ga po kopeli,blabla bla
in kok ste dal za rota? aja pa koko da 2 pikici (a 1 rota,1 cepljenje)

user posted image user posted image user posted image jz mam pa nove čevljčke,..če najdem kje sliko na netu vm jih pokažemuser posted image user posted image

clock-img

02.06.2009, 21:09

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Rebeka84 praviš da Uroša zobki dajejo. Kako veš da gre za zobke? Mam jaz občutek da Žiga tud. Vse tlači v usta, sploh kak najin prst je super, da ga po dlesni podrgneš mu ful paše. Drugače mi pa že dva dni se neki kr naenkrat zvije, pa blato je bolj tekoče oz. prej je kakal na 6 dni enkrat, sedaj pa 4 * v dveh dneh. Ma sej nisem 100% da so zobki sam tak občutek mam.

clock-img

02.06.2009, 21:13

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Barbara i kak cukr je tvoja pupika user posted image pa ful luštne cunce user posted image user posted image user posted image

Rebeka tvoj Uroš je tud tak luštn ptiček user posted image

ja ni kej naši ptički in čebelice so res najlepši user posted image

črticaa super, da si nove čevlje dobila. Bo fotka?

piskot ti pa jutr zjutrej fotkota v roke in slikat Ano user posted image user posted image user posted image sicer nam pa lahko tud kako skupno z Martinom pokažeš user posted image

majchy23 nočkico

clock-img

02.06.2009, 21:22

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

user posted image

user posted image

haha moji čevlčki,..je lubi reku da sm čorava, da čevle slikam sred nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2009, 21:33

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

user posted image

user posted image

haha moji čevlčki,..je lubi reku da sm čorava, da čevle slikam sred nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa sj priznam da jih nism jz kupla,..sm čist preveč škrtauser posted image user posted image mi jih je oči kupu,...sm bla pridna hčerka,...predčasno darilo za RD

clock-img

02.06.2009, 21:33

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

črticaa user posted image user posted image user posted image za čevelčke

Jaz grem pa počasi kar spančkat. Se jutri tipkamo.

lahko nočko vsem

clock-img

02.06.2009, 21:34

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Kolumbo - ena trgovina od Prenatal je tudi v Gorici, sicer ne prav velika, imajo pa res lepe stvari. Zdraven pa je še trgovina od Benettona s tudi lepimi cotkami za tamale (in tavelike). Pridi k meni in Sunny na kofe pa te peljemo dol.

clock-img

02.06.2009, 21:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.06.2009, 21:35

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Črticaa - mega čevlji. So mi res všeč. Uživej, ko jih boš nosila.

clock-img

02.06.2009, 21:39

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

na sprehodu:
tako drzimo naso ninico
user posted image
tako se smejemo
user posted image
user posted image
tako jemo ninico
user posted image

simonakr v trgovini Prenatal in v Torri d'Europa in ena oblekica je priblizno 13€, tak da vse skupaj je blo 200, sam pol je dala babica, ki je navdusena nad tem, da je vnukinja pri njej en mesec. Aja pa ena oblekica je bila draga...enih 25 sam gor pise I love my mum in sem jo kupila za na poroko :). Ni poceni vem, je pa kvaliteta. Joj imam kar malo slabo vest kolko smo zapravili user posted image . Mi je to bila edina tolazba v teh dneh (razen moje Eli same user posted image )

clock-img

02.06.2009, 21:39

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čRTICAA KJE S KUPILA TE ODKAČENE ČEULEuser posted image ...

Moj Rokso spi že od 18user posted image ...nazadnje je flašo mleka spil ob 15user posted image user posted image user posted image , vmes en deci čaja pa ob 18 30 v miže mojo joško.........sploh ne vem a nej ga budim al kva..spi pa na kavču u dnevni k tastar

BARBARA GS jst sm mrzla v Italiji...v Trstu sm bla 1 krat u lajfu.....cotke so res kjutuser posted image

MASS OBUJE TUDI VAS,...sj se blo eni še hujši sam ni blo cifreuser posted image

moj tud kr spr,..mogla bi se kopat,..pa kr spi,......zgelda je tak dan

clock-img

02.06.2009, 21:45

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

ko gledam slikce vaših user posted image  in user posted image , in berem kaj pišete,....se vprašam al moj zaostaja al vaši prehitevajo,........
sj vem da ga igrače res ne interesirajo, on se raj pogovarja z nami,.. ampak vseeno

Fuser posted image  user posted image

clock-img

02.06.2009, 21:47

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

Crtica mega cevlji....jaz tudiiiiiiiii....kje si jih kupila? Dej se pocutim ko nonica, sam crokse in superge nosim od kar sem rodila, kg pa ne grejo nic dol :(. Ah bom pa trebusna plesalka postala ;) pa sla na morje v Tunizijo al pa Egipt, ko imajo radi malo bolj obilne :)

clock-img

02.06.2009, 21:48

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čRTICAA KJE S KUPILA TE ODKAČENE ČEULEuser posted image ...

Moj Rokso spi že od 18user posted image ...nazadnje je flašo mleka spil ob 15user posted image user posted image user posted image , vmes en deci čaja pa ob 18 30 v miže mojo joško.........sploh ne vem a nej ga budim al kva..spi pa na kavču u dnevni k tastar

BARBARA GS jst sm mrzla v Italiji...v Trstu sm bla 1 krat u lajfu.....cotke so res kjutuser posted image

MASS OBUJE TUDI VAS,...sj se blo eni še hujši sam ni blo cifreuser posted image

moj tud kr spr,..mogla bi se kopat,..pa kr spi,......zgelda je tak dan

kakor za koga....nasa noce it spat. Se hoce igrat in igrat in ce jo poskusas uspavat je dretje kot da jo dajemo iz koze

clock-img

02.06.2009, 21:49

clock-img

Pupka

pencil-img

998

Bejbike, kak mate kjut otročke. user posted image user posted image user posted image

Super za nakupe- jaz sem vam mal fouš! Pride tudi moj čas user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa letm še en kos kruha z ntelo iskat pol še nek prečekiram po internetu in ajo.- bajo! user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

clock-img

02.06.2009, 21:50

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Crtica mega cevlji....jaz tudiiiiiiiii....kje si jih kupila? Dej se pocutim ko nonica, sam crokse in superge nosim od kar sem rodila, kg pa ne grejo nic dol :(. Ah bom pa trebusna plesalka postala ;) pa sla na morje v Tunizijo al pa Egipt, ko imajo radi malo bolj obilne :)

evo se podpišemuser posted image user posted image

ej a si ti iz primorske da vse tok vešod trsta,..a sam ke hodte u šoping

clock-img

02.06.2009, 21:51

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

evo mene končno zdej sem vaše slikice shranla druga pa nisme brala.... otroke že keke pol urce spita se bojim da bo slaba noč ker je benjamin pojedu sam dobrih 100mluser posted image user posted image user posted image user posted image

s florjanom sma bla od 12 do 16. na bazenu sma se nakopala in naplavala.... mali noče imet več rokavčkov tak da ga morem jst drčat in spuščat proti robu da mičkano sam zaplava.... čist nor je posledično morem pa veliko bolj pazit,... ker si poštudira in se kr spusti in pol se utapljauser posted image
možek trenutno daje inštrukcije iz mislim da matematike......

za vikend pa napovedujejo slabo vreme tak, da se bojim da bo morje odpadlo ta vikend ker za vsako ceno pa tud ne bom dol rinla in se pol skos v šotoru skrivala le bo dol padal.... tak da se bomo odločl verjetno v petek če gremo al ne....

clock-img

02.06.2009, 21:51

clock-img

Pupka

pencil-img

998

pa dežeka mamo 

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

clock-img

02.06.2009, 21:52

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Čer!
Ja, se nism oglasla ceu dan neč...Gaja je namreč v celem dnevu prespala 1 uro in še to takrat, ko smo ble zuni na sprehodu...Zdej je pa končno zaspala...

Uf, sej prebrala sm, ampak čakte da vidim, kaj sm si zapomnla...

kolumbo, ti kar pridi h meni in maksi in te peljemo v Prenatal in še na kafe, pa še kam če boš hotla! user posted image user posted image user posted image

barbara, full lepe cotke! user posted image
slikice...Sami lepotci in lepotice! Pač znamo delat lepe otroke! user posted image  Bravo mi! user posted image user posted image user posted image

črtica, fajn šolni! Pa lepo, da je tata financiral! user posted image
mlea, super za pregled in cepljenje. Lepe mere! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

02.06.2009, 21:54

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

ko gledam slikce vaših user posted image  in user posted image , in berem kaj pišete,....se vprašam al moj zaostaja al vaši prehitevajo,........
sj vem da ga igrače res ne interesirajo, on se raj pogovarja z nami,.. ampak vseeno

Fuser posted image  user posted image

Vsak dojencek je edinstven in ima svoj potek razvoja. Npr. moja je full tiha in se malo oglasa, pa se to vecinoma ce se ima za bunit. Jaz ne vem al ji ne pustim do besede al kaj...hmmmm.
Igracke v igralnem centru pa so tudi nasi bljak in ima raje ples z mamico. takot smo si mi razlicni so si tudi nasi dojencki. Jaz vem za eno ki je shodila pri 10h, druga pa pri 16h mesecih, pa sta obe zelo inteligentni. Sam da ena je bila bolj lena hehe.

clock-img

02.06.2009, 21:56

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

slikice...Sami lepotci in lepotice! Pač znamo delat lepe otroke! user posted image  Bravo mi! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem