writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del

clock-img

03.06.2009, 07:39

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Urša prehitela si me z kavico user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

03.06.2009, 07:48

clock-img

Pupka

pencil-img

998

Rebeka

Vse tanajboljboljše za rojstni dan

user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

clock-img

03.06.2009, 07:53

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

simona......jaz ga imam iz millerja,pa se mi zdi da se lepo stopi.....je možno da imaš prehladno vodo?

clock-img

03.06.2009, 07:59

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

simona......jaz ga imam iz millerja,pa se mi zdi da se lepo stopi.....je možno da imaš prehladno vodo?

Tud možno. Bom dons sprobala bolj vročo pa bomo vidl.

RDEČI NOSKI

clock-img

03.06.2009, 07:59

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jutro!

Prvo en kakavček

user posted image

in še kavica

user posted image

Hvala za kofetka...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

03.06.2009, 08:00

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Dobro jutro :)

Sej je ze jutro ne? Pa naj me poskusa kera prehitet v zgodnjem vstajanju hehe user posted image

V glavnem spet neprespana noc in jaz sem tak nenaspana, da mi je ze vse skupaj smesno. kaj ves, mogoce pa se komik postanem user posted image . Med pavzami pa trebusni ples plesem. user posted image

Ok sej vem da je zgodnja ura in sem si zato sama sebi neskoncno smesna, ampak ne mi zamerit punce user posted image

Grem za pol urce zapret oci, potem pa Koper via Ivancna Gorica na pregled k P in verjetno na pikico.

Bye bye in lep dan vsem februarcicam

Tole pa je mučno upam da čim prej poštimate stvari in da se naspiš verjamem da si totalno izmučenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

03.06.2009, 08:00

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Simona ni panike bomo pa dve kavici spil user posted image

Pupka tale torta zgleda pa tok dobr da bi jaz tud en košček user posted image

Joj sam sladko bi jedla, ko se pa spomnim da bom mogla it čez 3 tedne v kopalke me pa vse mineuser posted image . dejte mi povedat a mate že vse kompakten čvrst trebuh? Moj ni nč čvrst user posted image .

clock-img

03.06.2009, 08:01

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Cita kako si oz. ste?

clock-img

03.06.2009, 08:02

clock-img

pencil-img

3845

Rebeka

Če obstaja dan, ko moraš imeti na obrazu nasmeh,
je to takrat, ko imaš rojstni dan!
Sanje, ki prepletajo zgodbe z resnico in postavljajo pred nas neskončen niz priložnosti, morajo biti izpolnjene!
Želim ti prav to, da vsake sanje, ki niso zgolj sadež naših misli, izpolnejo.
Želim ti, da ne zamudiš niti ene same priložnosti, ki bi te lahko peljala tam, kamor si resnično želiš!
Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

03.06.2009, 08:02

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Tud možno. Bom dons sprobala bolj vročo pa bomo vidl.

glih kropa pa tudi ne,ker pobiješ vse vitamine.....mislim da naj bi imela voda 40C ko streseš notri

clock-img

03.06.2009, 08:04

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

dejte mi povedat a mate že vse kompakten čvrst trebuh? Moj ni nč čvrst user posted image .

ah dej nehi......jaz bom že zdavnej v službi ko bo moj  buši raven.......jaz imam kar nekaj viška kože,pa bo že

clock-img

03.06.2009, 08:11

clock-img

pencil-img

3845

Cita kako si oz. ste?

Mala tečkauser posted image user posted image user posted image ...jaz pa totalno sesuta depresivna itd...ko pridem k sebi se javim na rruser posted image user posted image user posted image

Hvala za skrb...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

03.06.2009, 08:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Cita kako si oz. ste?

Mala tečkauser posted image user posted image user posted image ...jaz pa totalno sesuta depresivna itd...ko pridem k sebi se javim na rruser posted image user posted image user posted image

Hvala za skrb...

user posted image

clock-img

03.06.2009, 08:14

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

dejte mi povedat a mate že vse kompakten čvrst trebuh? Moj ni nč čvrst user posted image .

ah dej nehi......jaz bom že zdavnej v službi ko bo moj  buši raven.......jaz imam kar nekaj viška kože,pa bo že

Majchy - ti maš pa res blazno viška kože! Raj mene poglej - mam večji vampek kot sm ga mela pred nosečnostjo pa kljub trebušnakom sploh noče it nazaj user posted image user posted image user posted image , Si bom mogla še kakšno hujšo dieto umislit. user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

clock-img

03.06.2009, 08:18

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Majchy - ti maš pa res blazno viška kože! Raj mene poglej - mam večji vampek kot sm ga mela pred nosečnostjo pa kljub trebušnakom sploh noče it nazaj user posted image user posted image user posted image , Si bom mogla še kakšno hujšo dieto umislit. user posted image user posted image user posted image

veš,majica marsikaj skrje......mida z možem sva mislila iti na ločevalno dijeto,ampak bova počakala da tadrugič rodim-smo včeraj spet na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2009, 08:19

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Majchy sem te vidla veš , pa ne vem kje maš ti kej viška user posted image user posted image user posted image pa to čist resno ti suhica ti user posted image

cita user posted image user posted image user posted image user posted image naj se čim prej vse porihta kot se more. Me smo tu če nas rabiš

clock-img

03.06.2009, 08:20

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Cita - user posted image user posted image user posted image

Majchy - user posted image user posted image user posted image za user posted image

RDEČI NOSKI

clock-img

03.06.2009, 08:23

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

REBEKA!!!!

user posted image
OGROMNO SREČE,ZDRAVJA,LJUBEZNI IN DA SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!OSTANI ŠE NAPREJ TOK FEJST PUNCA IN ČVEKICA!RADE TE IMAMO!LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem.....saj je Majchy vse povedala, se samo podpišem. C M O K.

So what....

clock-img

03.06.2009, 08:24

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Majchy sem te vidla veš , pa ne vem kje maš ti kej viška user posted image user posted image user posted image pa to čist resno ti suhica ti user posted image

user posted image

clock-img

03.06.2009, 08:26

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Majchy - user posted image user posted image user posted image za user posted image

ve pa držite pestke da se primeuser posted image

clock-img

03.06.2009, 08:27

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Dobr dan.
Včeri se mi je en DISASTER ZGODU ampak HVALA BOGU da je vse ok. Razn jaz bom ene 10 let manj živela. Ampa bolj jaz, kot moji otroci.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me ne sprašujte kaj je bilo ker bi rada vse skupaj čimprej pozabila. Hvala. Samo vse dobro mi želite, lepo prosim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ponoč je še user posted image user posted image user posted image  prišla.

So what....

clock-img

03.06.2009, 08:29

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

ve pa držite pestke da se primeuser posted image

Držim pesti.

So what....

clock-img

03.06.2009, 08:30

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

REBEKA!!!!

user posted image
OGROMNO SREČE,ZDRAVJA,LJUBEZNI IN DA SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!OSTANI ŠE NAPREJ TOK FEJST PUNCA IN ČVEKICA!RADE TE IMAMO!LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kratko in jedernato:)
vse naj naj tud od nas

clock-img

03.06.2009, 08:31

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobr dan.
Včeri se mi je en DISASTER ZGODU ampak HVALA BOGU da je vse ok. Razn jaz bom ene 10 let manj živela. Ampa bolj jaz, kot moji otroci.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me ne sprašujte kaj je bilo ker bi rada vse skupaj čimprej pozabila. Hvala. Samo vse dobro mi želite, lepo prosim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ponoč je še user posted image user posted image user posted image  prišla.

samo da ste živi in zdraviuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2009, 08:31

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Katjuša - slikica za kolaž:

user posted image

No, tudi jaz grem. Nočko.

Maksi, ful ti je lepa slikica ratala.user posted image  Ful luškan obrazek mauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem