tole sem jst že delala kaj šele bo če vse to pojem

sploh jabolko mene žene
Urša dostikrat sem si kupla liscine kopalke al pa modrce ker imajo rez velik razpon številk in vedno dobim kej pametnega, tam na razprodajah bom pa letos prvič ker je ta nova prjatlva od brata od tam in bome šle skupi

me bo tja peljala je rekla, da se ful splača....
Hana kake lepe ličke ima Hana

cela punce, je ravno florjan prišel pa me zdej sprašuje kdo je to:)
Plenice jst sem dobla neke pamprske

in sem jih na žalost odprla, čeprav jih nisem misla benjamin je bil po 2 urah moker, tak da če katera želi načet paket ji ga z veseljem odstopim, ker mi jih ne bomo porabli...
Tanci

kake barabe
spanje naši tud zaspijo sami...
IZVIRNO SPOROČILO: mlea
No, kar se avtomobilov tiče, jaz ne kupim novega-pod razno NE!! Ker takoj, ko ga ven iz avtohiše pripeljem izgubi vrednost.
Sicer pa piskot-nam je prof. JERAJ pri ne vem katermu predmetu na dolgo in široko razlagu svojo prigodo z avtom, ki ga je novga kupu lani in bla, bla, bla............ Skratka nauk zgodbe eno celo predavanje je šlo u nič ter še ena potrditev, da ne kupim novega avtomobila. VSEKAKOR pa ne iz avtohiše, ker se čisti nateguni. Na vsakmu avtu tok zaslužijo, da je groza.
no mi smo letos kupi 2 nova je pa bla fora neka akcija in je bil nov s tako ceno k eno leto star

polek vsega imamo pa kredit in tud gerancijo tak, da nam tud to paše

, drugače pa sem sama mnenja da preveč izgubiš na anvtu, ko ga postaviš iz hiše na cesto.
Črticaa če ima mrzle rokice ni nič narobe, lahko pa da mu je malo hladno, če se odkriva

mi smo mel par dni pokritega sam s pleničko pa sem tud zdej k je blo bolj hladno ugotovila, da ima mrzle rokice in sem ga pokrila z odejico pa je boljše
vidim da ste pogruntale
tanci super prevozno sredstvo

to bo pa veliko ležje