cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarski sončki 2008 2.del!

clock-img

14.10.2009, 20:50

clock-img

buči

pencil-img

4367

Čer. A fuzbalerate? Mi je malo dolgčas, pa idm, da je tudi tukaj tema.

Bamby, hvala za spodbudne besede ... user posted image user posted image

Februarka, si še 2 v1?

Mlavla, najbrž ta teden ne bom videla pošte, ker imam mučos dela. Sorči. Je Neža že kaj bolje?

Stipe ... Nič ti ne bom rekla ... Upam, da kaj spiš.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

14.10.2009, 21:16

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

....evo.... smo zazgali Buci.. in ji "racunalnik super dela"... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... naj ti bo.... nisi ti jamracica... user posted image ... Buci.... jaz spim super... user posted image ...

Februarka... ti kar se naprej jamraj... user posted image ... nisi edina.... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

14.10.2009, 21:18

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

evo mene spet od dohtarja...user posted image user posted image

sem mogla it popoldan še z Blažem..saj je začel zelo hropsti, kašljati..skratka kaj takega še nisem doživela..na vrsto sva prišla šele ob 19:30h..nato izvem, da ima bronhitis..in sva šla lepo na inhalacijo..čez dobro uro pa morava it še na eno...pa še v lekarno morava it po Ventolin (ma sej nevem če se tako napiše)..pa je v našem kraju že zaprta..tako, da bo potrebno iti v Trbovlje...
mah men se že počas mal rola...pa se vsem opravičujem ker mam danes tak jamralni dan..

Neža je pa že malo bolje..razpoloženje je kar ok, apetita pa nima nič (mislim, da so te njene kile zdej kar vredu zaloga..mislim, da je že več kot 1,5kg zgubila v tem mescuuser posted image ), trenutno je brez vročine..ma bomo vidli kako bo jutri...

Buči..se nič ne mudi..pa hvala ti že vnaprej!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

14.10.2009, 21:27

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Joj mlavla, maste pa res pestro pri vas. Upam, da se čim prej pozdravite. Res je ful stresno, če so otroci bolni, dva naenkrat pa še tolko hujše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 21:31

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

mlavla.... user posted image

Blaza... bok user posted image

clock-img

14.10.2009, 21:52

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

A tu si. Kva dogaja?user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 21:55

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Sefla spi, Tara spi, Maks spi, jaz pa zgleda da ne spim.... user posted image  user posted image

clock-img

14.10.2009, 22:04

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Sefla spi, Tara spi, Maks spi, jaz pa zgleda da ne spim.... user posted image  user posted image

Sem pa mislila, da že spiš, ko te tolk dolg čakam. ej še po ljubljančansko bom začela zavijat. user posted image

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 22:05

clock-img

blaža

pencil-img

8795

a je solatka že padla? user posted image

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 22:05

clock-img

blaža

pencil-img

8795

A zdej te moram spet čakat, al kaj?! Pa pravijo, da moški ženske vedno čakajo. user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 22:08

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

ne muslije sem zmazal...sinoci sem solato..... user posted image , kaj pa pri vas dogaja?

clock-img

14.10.2009, 22:10

clock-img

blaža

pencil-img

8795

user posted image

ne muslije sem zmazal...sinoci sem solato..... user posted image , kaj pa pri vas dogaja?

moja dva fanta spita, moj gleda nogomet, jaz sem si pa kr neki slikic naložla na FB. ja sej eš, tudi to je prišlo v naše selo. Se opravičujem,... center Evrope.user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 22:12

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

FB je fajn, pa tud ne... men se ne da zacet tam... user posted image

clock-img

14.10.2009, 22:12

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

blaža zgleda da je tud stipe zaspal..user posted image

pa hvala vama za vzpodbudne besede..

clock-img

14.10.2009, 22:14

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

ups se motim..user posted image

Drugač mi je pa Blaž pred parim minutam zaspal..pa ga moram itak čez cca. pol ure zbudit..ker greva na inhalacijouser posted image

me pa prav firbec matra kako ta večer preživlja februarka..zdej bi bil pa počas že čas, da bi se ji začelo kaj dogajat..user posted image

clock-img

14.10.2009, 22:16

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Drugač mi je pa Blaž pred parim minutam zaspal..pa ga moram itak čez cca. pol ure zbudit..ker greva na inhalacijouser posted image

me pa prav firbec matra kako ta večer preživlja februarka..zdej bi bil pa počas že čas, da bi se ji začelo kaj dogajat..user posted image

....Februarka gleda fuzbal... zavita v SLO zastavo.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

14.10.2009, 22:17

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

....Februarka gleda fuzbal... zavita v SLO zastavo.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image , močna.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 22:19

clock-img

blaža

pencil-img

8795

zdej vas zapuščam, ki me že oči pečejo, grem spat. Nogomet je končal, zdej pa se grem malo k mojmu stisnit. Nočko!

Steve Jobs

clock-img

14.10.2009, 22:19

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

...se par minut in se bo oglasla... zdej bo konec tekme.... Itak ne more se zaspat...  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

15.10.2009, 07:46

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

jutro jst sem spet na poti v ZD..se vam potem javim...

lep dan vsem

clock-img

15.10.2009, 08:20

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

Jutro.

Mlavla držim pestke za zdravje. Upam, da se čim prej pocajtate...

Mi smo včeri tudi meli pestro. Je ano full ritka pekla... Ma že par dni bolj mehko kaka in včeraj je prov jokala, že ko sva se tuširali.
Pol sem jo pa previla je blo pa še slabše... tako da smo na konču praško pasto in hladilno mazilo spet iz omare potegnili in namazali.. Pa je blo takoj dobro in je lepo spala kot polhek do jutra.

Pri nas se sonček že kaže in upam,d a bo malo segrel tole ozračje. Jaz bi še malo bla v kratkih rokavihuser posted image

Naj bo dovolj  za dobro jutro.

Aja, Februarka te čakamoooooooooooooooo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

15.10.2009, 09:08

clock-img

listek1

pencil-img

834

jutro

Mlavla - user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok in da boste čimprej zdravi.

Februarka - a si še 2 v 1 user posted image  

Mi smo super. Včeri sva mela z Davidom kontrolo na ORL, in so ušeska v redu, edino žrelo ima malce pordelo pa na zadnji steni ima nekaj povečanih limfatičnih foliklov, kar ma pa že skoz in verjetno, ko bo dovolj star, bomo morali it odstranit žrelnico. Drugače je pa vse BP user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2009, 09:25

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

Jutro,

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo super. Še bolj pa tudi zaradi tega ker je že četrtek, pa še 15., kar pomeni.... ceeeekiniiiii na računu.... no večina je že zapravljena a vseeno je dober občutek user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2009, 09:26

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

jutro

Mlavla - user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok in da boste čimprej zdravi.

Februarka - a si še 2 v 1 user posted image  

Mi smo super. Včeri sva mela z Davidom kontrolo na ORL, in so ušeska v redu, edino žrelo ima malce pordelo pa na zadnji steni ima nekaj povečanih limfatičnih foliklov, kar ma pa že skoz in verjetno, ko bo dovolj star, bomo morali it odstranit žrelnico. Drugače je pa vse BP user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za Davida... bravo korenjak

clock-img

15.10.2009, 09:32

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

Jutroooooooooo user posted image

Mi smo ok, na hribcku sije sonce.... najblizji oblaki so v Nikaragui... temperatura raste tko da bo Maks vozickal najmanj dvakrat.... user posted image  user posted image  user posted image

Februarka je ok, problem je k je se vedno zavita v SLO zastavo od sinocnje tekme... (PS: v Slovasko zastavo)....  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem