IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
dolenjka, kje in kakšno pasto za zobke si pa kupila? ker jaz jo iščem, pa še nisem najdla za take male čmrlje?
sori, smo se futral
Nič še nisem kupila, ker smo bili včeraj zvečer pri zobarju. Konec tedna grem v nabavo v Muller, pa bom kupila pasto. Naročeno mi je bilo, da mora imeti fluor, ker ga v SLO v zemlji ni, tako ga

posledično nikjer ne morejo dobiti s hrano, potrebujejo ga pa za razvoj. Po defoltu mora imeti vsaj 500 (ne vem česa) fluora otroška pasta, mi pa moramo imeti 750 zaradi oblogic. Pa naročeno mi je bilo, naj pogledam da ima čim manj sladila notri (baje je v vsaki umetno sladilo, ki da prijeten okus)
Priporočena ščetka pa je tale
http://www.oralb.com/si/products/product.asp?tid=products&sub=manual&cid=manual&pid=424months in to kar št 1, do 4. leta

In ravno to sem ji zadnjič kupila, kot bi vedela
Mi2 pa uporabljava Curaprox

, ampak je tista oralova za

beje boljša, ker ima gumijasto zaščito da ne pride do morebitnih poškodb in ima večjo površino, posledično pa je več možnosti, da so res vse površine očiščene, tudi če

mal po svoje z glavo otresa