Dan!
Jaz sem od dohtarce, sem mela kontrolo... danes sem še doma, jutri grem pa delat
k sreči mi je tanajhujše popustilo, tako da sem samo še zategnjena v križu, mam baje kar bunko
no, še mal masažice, pa bom kot nova... najbolj mi je pa pomagalo, da me je moj zmasiral z Justovim oljem 31 ...
Noč je bila obupna, Janez se je ob 3.00 zbudil in začel jokcat, pa je šel moj dol in ga potolažil in dal nazaj v posteljico, pol pa taka histerija, da čist konc
no, eno uro smo se drli, pa se vmes tolažili, samo se nisva dala, se mi zdi da je že čas da se vsi pošteno naspimo
ma, mi je šlo kar jok, najrajši bi ga šla k sebi vzet, pol sem bla jezna, ker nimamo več prostora v stanovanju, da nama ne bi blo treba bit na galeriji, pa bi ponoč tamal vseeno lahko prišel k nama, če bi mu pasalo ... tako pa ne more po stopnicah lazit ... ne vem, bomo vidli, če bo v par dneh kej izboljšanja, če ne se bova mogla pa nazaj v spalnico preselit, kar pomeni da Janez spet ostane brez sobice, midva pa tud brez prostora zase
No, potem je pa le zaspal in spal do sedmih
ma meni je blo tako grozno, ker je prov jezen bil, ker ni bilo po njegovo... ne vem no, sej nisem ziher, če je ta metoda ok, sam da sem pa jaz po 16 mesecih čist spufana pa tud ni dobr, a ne? ne vem no, men ni logično in normalno, da otrok začne šele okol 3. leta normalno spat ponoč, kakor mi večina razlaga
popizdiš ...
Dejte mi povedat, kdaj se vam zdi primeren čas, da se otrok nauči da spi sam v svoji postelji oz. da tako prespi celo noč (od cca. 20ih do 7ih)????? A jih še veliko jemljete k sebi in spite skupaj?
Ne narobe zastopit, sej men ni nič odveč Janeza crkljat pa ga božat in mirit, sploh zjutraj se je luštno pokrkljat, sam kaj ko, se naš zadnje čase zjutraj noče več muckat, ker takoj vstane in začne raziskovat po stanovanju... ponoč bi me pa za trepalnice vleku, pa moj nos raziskuje in podobne, tako da sploh ne moremo več spat skupaj ...
Mah, mal sem slabe volje dones, ker sem ga pusila jokat, da ni dosegel svojega
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 11.6.2009 10:18:38 >