IZVIRNO SPOROČILO: buči
februarka, ta teden se nekaj veliko sprehajam tudi po drugih forumih, Kar nekaj. En folk je totalno počen, itak, da si nič ne ženem k srcu, ampak kaj ti vsega ne očitajo ...
Zato je najbolje, da se nič kaj ne zadržuješ kje drugje kot pri nas na našem forumu. Po pravici povedano, zadnje čase niti nimam časa še kje drugje se past, ker imam že tu dovolj, da včasih komaj pridem skozi. Ste mi pa še vedno vse zelo pri srcu, zato vas nimam še namena zapustiti

.
februarka, šoping.....če ti jaz omenim, da sem včeraj samo v šparju pustila 123 €, potem sem pa nabavila še plenice, pa Timu nove superge...torej še dodatnih 50 €, potem je bilo treba it pa še danes po fasngo in nekaj pijače za jutrišnji piknik in je bilo danes še dodatnih cca. 60 €.....

. Zdaj bomo pa usta in rit zamašili do naslednje plače

!
No, ima pa Tim sedaj že skoraj vse za šolo. Torbo smo dobili, peresnico in risalni blik s trdimi platnicami tudi.....Nam manjka kupit še copate in vrečko zanje, ter ovitki za A4 format. Delovne zvezke, zvezke in ostale potrebščine pa sem naročila in jih dobimo po pošti iz Mladinske knjige.