IZVIRNO SPOROČILO: itata
februarka: zdej maš pa fina oker mikrovlakna fino porisana
res je

smo šli v trgovino in kupl Oxy pa je šlo nekaj ven... je moj probal drgnit in mu kar gre

tako da naj kar drgne, jaz ne smem

Ma so me nate***** danes v Massu

sem kupla tamali v soboto ene sandalce od Ficher Price-a za 23€ št. 21. Vse ostale čevlje in copate ima št. 20... pa ji probam, so ji ble ravno prav. Ok, vzamem, ne vem zakaj nisem probala še 22

ji jih dam nasl. dan gor za ven, je stopila na nogo in je mela prstke čisto do konca

ma sem rekla, ne bom kupovala čevljov za 1 teden

ok, nesem nazaj danes in ker je bil dodatni popust na vse sandale so ble tiste znižane za 5€

v soboto sem plačala zanje 23€, danes pa 18€! Valda mi ni noben dal tistih 5€ nazaj! Ma zame je tud to veliko! Ker majo zdej tko v računalniku mi je una govorila... ok, saj štekam, sam ni pa pravično. Ajoj, zdaj sem se čist razpisala

Zgleda pa da ma FP manjše št. kot npr. Ciciban, ker ma ene od Cicibana 20 in ji je normalno prav, te zdaj so pa 22, pa ji tud niso nič velike

no ja, dobro da vem...
Bamby, lepe slikce
Trenutno še samevam, princesa spi, najedla sem se, zdaj pa ne vem več kaj počet
Aja, smo bli pri dohtarju danes - smo mel kontrolo teže - se je zredila za 0.5 kg

je rekla zdr. če smo ji s traktorjem notri hrano vlivali

sem rekla da smo jo zdaj res mal bolj pitali po domače, ampak zdaj je ok, tako da gremo lagano naprej, če ne je rekla da bo še preveč

to glih ne verjamem ker ni jedka, se pa opazi da je pojedla zdaj mal več sladkih stvari ipd... No, važno da je šlo gor, blato je pa tud bp, tako da še sama ne ve kaj je to blo, važno da bruha ne več

že trkam...
Zdaj mam pa res dost, lep večer