cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarski sončki 2008 2.del!

clock-img

24.08.2009, 21:12

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

....gre sama v Postojno.... ji bom cez par minut predal mikrofon pa se menta.... user posted image ...

bamby pa hitr omaga... user posted image  

clock-img

24.08.2009, 21:13

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

....gre sama v Postojno.... ji bom cez par minut predal mikrofon pa se menta.... user posted image ...

a ne greš z njo?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:13

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

blaža, jaz ti prepuščam stipeta...je lahko zdej samo tvoj, ker jaz itak grem

nočko

ti pa tud hitr omagas... user posted image  user posted image

nočko!

clock-img

24.08.2009, 21:14

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

a ne greš z njo?

ne... je se v rentabilno voznem stanju.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

24.08.2009, 21:16

clock-img

blaža

pencil-img

8795

a ne greš z njo?

ne... je se v rentabilno voznem stanju.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

lahk bi jo peljal, bi se posdoblo ane?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:17

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

a ne greš z njo?

.....je se kako pokretna... ni potrebe, saj ima se dober mesec do dilivery-ja.... user posted image

clock-img

24.08.2009, 21:18

clock-img

blaža

pencil-img

8795

a ne greš z njo?

.....je se kako pokretna... ni potrebe, saj ima se dober mesec do dilivery-ja.... user posted image

jaz sem tudi pri Matiji vozla do zadnjega, pri Blažu sem pa komaj nazaj za rikvercat pogledala.user posted image

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:19

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

...zilava je ta nasa Sefla...., ni kej... user posted image

clock-img

24.08.2009, 21:19

clock-img

blaža

pencil-img

8795

...zilava je ta nasa Sefla...., ni kej... user posted image

ja user posted image

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:20

clock-img

blaža

pencil-img

8795

kje pa hodi tolk cajta?user posted image

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:20

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

....in trmasta tud... user posted image  user posted image ....

clock-img

24.08.2009, 21:21

clock-img

blaža

pencil-img

8795

....in trmasta tud... user posted image  user posted image ....

Sej prav, jazst sem tudi.user posted image

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:21

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

kje pa hodi tolk cajta?user posted image

...se tuska... ves da se mora pripraviti za jutri... user posted image  user posted image

clock-img

24.08.2009, 21:22

clock-img

blaža

pencil-img

8795

A so.user posted image

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:23

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ma kaj ma zjutraj al popoldne?

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:24

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

A so.user posted image

...njen zlatko ginko sprejema samo urejene... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

clock-img

24.08.2009, 21:25

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

....mislim da se ne bo pofockala... je se gor v kopalnici... pregled ima dopoldan... ji bom rekel naj te poklice, ce bo imela cajt... user posted image

clock-img

24.08.2009, 21:26

clock-img

blaža

pencil-img

8795

....mislim da se ne bo pofockala... je se gor v kopalnici... pregled ima dopoldan... ji bom rekel naj te poklice, ce bo imela cajt... user posted image

ok

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:26

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

nocko, Blaza... in seveda ostale.... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

24.08.2009, 21:29

clock-img

blaža

pencil-img

8795

nocko, Blaza... in seveda ostale.... user posted image  user posted image  user posted image

nočko tudi z moje strani.user posted image

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:53

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Čer user posted image

Vidim da sem bila na tapeti user posted image  Kot je Stipe povedal, sem si jo šla mal umit, ker imam ju3 pregled ob 9h.
Blaža pol kar v LJ šibam, pogledat v Geoxa če imajo kake luštne supergice za carico, ker je revca bosa oz so ji samo še japonke prav user posted image  Kar naenkrat je prišla iz 19 na 21 al pa celo 22 user posted image  Še dobr da se mal ohlaja ozračje, da bo supergice laho začela nosit, ker še 1 sandal ji pa ne grem kupovat user posted image
POl grem pa še do sestre in nečaka na kavico in domov, ker moram počas gnezdit začet user posted image
Itak jih bom pa ju3 slišala pri G, ker se redim ko pujsa Pepa, pa vse otečene noge imam, ker bolj malo počivam in mi tudi Stipetova masaža vsak večer ne pomaga več user posted image  Malarji so krivi k 2 dni nisem mogla počivat, najboljš da jih pokličem, a mi tace zmasirajo user posted image  user posted image  user posted image

Nič, grem na kavč ker samo klobasam, se tipkamo ju3 po 13. uri user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

24.08.2009, 21:56

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Vidim da sem bila na tapeti user posted image  Kot je Stipe povedal, sem si jo šla mal umit, ker imam ju3 pregled ob 9h.
Blaža pol kar v LJ šibam, pogledat v Geoxa če imajo kake luštne supergice za carico, ker je revca bosa oz so ji samo še japonke prav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kar naenkrat je prišla iz 19 na 21 al pa celo 22 user posted image  Še dobr da se mal ohlaja ozračje, da bo supergice laho začela nosit, ker še 1 sandal ji pa ne grem kupovat user posted image
POl grem pa še do sestre in nečaka na kavico in domov, ker moram počas gnezdit začet user posted image
Itak jih bom pa ju3 slišala pri G, ker se redim ko pujsa Pepa, pa vse otečene noge imam, ker bolj malo počivam in mi tudi Stipetova masaža vsak večer ne pomaga več user posted image  Malarji so krivi k 2 dni nisem mogla počivat, najboljš da jih pokličem, a mi tace zmasirajo user posted image  user posted image  user posted image

Nič, grem na kavč ker samo klobasam, se tipkamo ju3 po 13. uri user posted image

ja sej se mi je zdelo. meni se tudi ne bi dalo noseči preveč lutat okoli, ki te vseeno kar zmatra. pa drugič.

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 21:57

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ko pa že greš v postojno maš tudi od elephanta čeveljčke v Deihmanu. a nisi ene Tari od Elephanta kupla? Une roza?

Steve Jobs

clock-img

24.08.2009, 22:13

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

ko pa že greš v postojno maš tudi od elephanta čeveljčke v Deihmanu. a nisi ene Tari od Elephanta kupla? Une roza?

Imaš prav, mi je spotoma in se bom ustavila, samo na netu sem celo kolekcijo pregledala in so mi samo 1 všeč, pa so bolj visoki, za pozno jesen user posted image  Se bom pa res ustavila, ker Elephanten so pa res fajni in Tara se je zelo lepo naučila hodit v njih user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

25.08.2009, 07:50

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

Jutroooooooooooooooo !!!!!! user posted image

prvi, yes !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem