IZVIRNO SPOROČILO: mlavla
čer..
najprej hvala bamby in pa blaži za linke..ravno to sem rabila....hvala
jst sem spet v polnem pogonu za knjigami..imam v torek en izpit..upam, da se ga losam..
moje učenje ni ravno najboljše...ah bo že..
mam ful dela in ene organizacije, da se lahko pol cca. 2 uri učim....
sem danes Nežo peljala k tašči..Blaža pa k moji mami..sem jih čist okupirala..
blaža..spet imam zate eno "kuharsko" vprašanje..zanima me s čem brizgaš na torto npr. smetano, kreme itd...imaš kakšno posebno brizgo? al pa s čim pišeš na tortuce..hvala ti že vnaprej..
vedno pozabim..no tokrat sem se pa spomnila..dolgujem namreč še "javno" zahvalo buči in pa mali pikici..ki sta mi podarili kar nekaj oblačil za našega malega fantina!!HVALA!!
nič šibam pod tuš..
nočko
kreme in smetano lahko brizgaš z brizgalko, plastično, ki se dobi v vseh marketih.
Če pa želiš kej boljšega, se kupi v pekarni Vrhnika in je vrečka iz blaga in kovinski nastavki. jaz imam to z kovinskimi nastavki, ker ratajo lepše brizgane rožice pa oraski. ker pač kovisnki nastavek pusti lepšo in bolj izrazito sled.
Se ti pa splača nabavit te kovisnke nastavke in sicer za delat rožice iz kreme, pa za delat listke in seveda tistih par osnovnih.
Jaz mam za to soboto cel projekt za nardit. eno torto, ki bo več nadstropna in sem se učila na you tube kako jo bom nardila. Zdej nimam cajta, ob priliki ti poiščem te linke, če te zanima. Greš pa na you tube in vpišeš
fondante cakes.
če boš mela cajt, si malo poglej.
glede pisanja pa pišem kar z brizgalko, še večkrat pa napišem kar z barvo in čopičem na tičino. To torto, ki mam namen narest za soboto bom tudi poslikala z čopičom gor na tičino. Upam, da bi lepa ratala. Bom slikice prilimala.
< Sporočilo je popravil blaža -- 13.9.2009 9:11:37 >