dobro jutro čvekice
vas spljoh nimam časa brat , nam dogaja 300 na uro
, šiht, divjanje domov, akcija do noči, pol pa še mal ponoči, ko se pamžek dere: PIJA; PIJA (pila,pila)...no en dan nas bo tud to minilo
komentar še na tole....
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
hvala za info. dolenjka.
če vam otrdeva trebuh je vse ok. mogoče malo zoprno, ma to pomeni, da se pripravlja na porod in nič drugega. drugo je če ti pa skozi otrdeva že od 20 tedne. no včasih zna ob naporih, al pa če se dosti stoji, ali neudobno sedi tudi takrat otrdevat, ma meni se ni zdelo nič takega.
men je trebuh otrdeval od 16, tedna, mi je rekla ginekologinja da je normalno, da se pač telo pripravlja in vadi

...pa ni blo nobene krize men to. sem se še en teden pred porodom peljala iz celja v postojno na zadnji pregled

pa kak dan preden sem rodila sem še na lestvi strop v hodniku kitala pa belila, pa okna umivala. uf men je bla prva nosečnost prav super, edin obuvanje čevljev me je jezilo, ker nisem nikol vedla s katere strani naj se jih lotim

če sem bila pa kje zunaj, pa mi je trebuh ful otrdeval, recimo za novo leto, ker sva šla praznovat na trg, sem pa kar mal počepnila, da je minilo, pol pa spet akcija. jaz mam same lepe spomine na nosečnost, komaj čakam, še na drugo.
uživajte punce