IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Nekaj takega je prišlo tudi meni na uho ali v uč. Naš je bil v lupinici samo v času vožnje, pol pa sme ga vedno dala v voziček ali doma v posteljko/zibko, četudi je zaspal in imamo adapterje, da bi lahko pritrdila lupinico na voziček. Mali se sploh ni zbudil ob prekladanju, če pa se je, pa je takoj nazaj zaspal. Imajo trden spanec in se mi tudi zdi, da je košara vsekakor boljša, kot katera koli lupinica. V ležalniku pa ga tudi nisem imela skoraj nič. Le toliko, da sem si umila lase ali se stuširala, če je bila nuja in sme bila sama doma. Pa tudi ni hotel bit v ležalniku, je delal most in jokal. Ko smo začeli uvajat GH (4,5) mesece smo ležalnik izkoristili še za hranjenje.
Največ je bil na tleh, tam je užival sto na uro
.
No, tako nekako je tudi pri nas.
Čeprav bi si včasih prav želela da bi bila pridno v ležalnikih jih ne marata, delata lok in se dereta

Zadnje čase uporabim ležalnik za hranjenje, ker sta postala pretežka za hranjenje v naročju (sta le dva in rame ne zdržijo).
Sicer se mi zdi, da bi bilo kakšno minuto čist super če bi hotla bit noter in se malo razgledat po svetu, ampak....jima je bolj fino na tleh, pod lokom.
Kar se tiče nasvetov: sem bila v MŠ, v RA, pri P...itd, itd...sto različnih nasvetov. Moje mnenje je da je na mestu zmernost in pa nekako se jaz osebno nisem mogla že od začetka sprijazniti, da bi ju dajala spat v ležalnik. Sta se mi zdela nekak "privezana" tam notri, zato sta raje spala v veliki stajici, skupaj. No, ampak to je bil pač moj filing.
KAr se tiče RA: nam je pripadala napotnica, ker sta dvojčka in malo nodonošena. K sreči zaenkrat nimamo večjih težav in nam je bil svetovan pravilen hendling in vse ostalo po pameti. Na misel mi ne pride izkoriščat ali izsiljevat izvide RA v namen podaljšanja porodniške. Bi šla raje miljonkrat že jutri v službo kot da bi si naša dva prislužila kakšen tak izvid. In sem zelo prepričana, da enako čutijo tudi ostale mamice, katerih otroci so "zaznamovani" z RA. Pa mi lahko verjamete, da bi kakšen dodaten mesec pri tehle dveh prišel še kako prav.