večer, ali se sedaj že naslavlja z jutrčkom???
Ma kdo bi vedel....
Glede na to, da je bil Mlinček (BRAVO ZANJ) z nami v Kongu, to pomeni, da se Mlinček family še ni povečala, po vsej vejetnosti pa tudi BLANČ ne, še sploh ne, glede na to, da ga z Mlinčko skupaj žingata v porodnišnici. Tako da, SUPER BLANČ keep it that way.
Današnje srečanje ni za komentirati, sploh pa super pohvale za Žiži, DaisyE, BBpikico, Pikovit, Hedi, Reby, BarbiG, Zarjo (za tistih 5 € se bova še zmenili), Lučko25, Netka alias Veliki Škrat, MLINČKA, ups upam, da nisem koga spustila oz. pozabila, ampak morate mi oprostiti, sem totalno v nekem čudnem feelingu samomulacije
. Kajši bila si pogrešana in ti, ti, ti ker si nisi javila na tel. da bi vsaj povedala, da ne moreš priti, ker
.
WP, super za sprejem, naj ti gre vse kot po maslu
Hedi, še enkrat, manj vredno kot v živo, vse naj, naj pa še boljše za tvoj rojstni dan. Užij ga in uživaj ga, naj ti bo dan naklonjen, naj bo sonce in smeh, joka pa ne, naj princ in princeska uživata vso pozornost. da se nekje, nekoč vidimo in srečamo brez načrtov in spontano, vi pri nas, mi pri vas, ni pomembno...da ga spijemo in rečemo, da so ga žingali, da tvojemu končno razkažemo "the room", da bo sreča tudi za nas, da boš tašča mojim otrokom (ne glede na spol
je-bi ga, ta preklet mismis se vse spomni), uglavnom veliko, veliko sreče in pa še zvrhan koš poljubčkov...mam rad, pa to itak že veš
Pija, kak si mi ti in tvoje detece???
< Sporočilo je popravil mismis -- 13.6.2009 0:55:28 >