writing-img

RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009

clock-img

15.06.2009, 10:31

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Jutroooouser posted image
Sam na hitro, za seznam 22.06-kri
IVYY , nisem še čula za ta postopekuser posted image  Nič se mi ne oglasišuser posted image
BLančiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dihamooooouser posted image
Lana70, si v prednosti 3 dni, alora se vidimouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

15.06.2009, 10:45

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Blanč diham s tabo. Držim pesti, da bo vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 10:47

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Blanč- še tukaj diham  in diham in še bolj močno diham zate, držite se vsi trijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

15.06.2009, 10:51

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Blanči - še tukaj, drži se punca, držimo pesti user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

15.06.2009, 15:35

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro! user posted image

user posted image

..kak lepo...ti si pa res pridna user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

15.06.2009, 15:36

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

pravkar zvedla, še malo, pa gre blanč v porodno!!! punce, zdaj gre zares! danes dihamo! go blanč!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...diham,diham gremo Blanči user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 18:07

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Je že kaj novega v LJ ???

Blančiiiiiiiiiiii .... dihammmmooo  ... sosedoviiiiiii ... user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

15.06.2009, 20:06

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Blanči kaj novega? uuuuh sem že skor brez sape... Dihamo, dihamo...

Lupčke in lep večer vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

15.06.2009, 20:44

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...še nič novega....jaz diham,diham gremo dečica mamika vas čaka user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 21:09

clock-img

lana70

pencil-img

2857

ma zdej bi pa že moralo bit kej novega, a je kej????

clock-img

15.06.2009, 21:10

clock-img

lana70

pencil-img

2857

BEBIII, haha, tri dni ja.....kaj morem, če mencas in te šraufa tri dni, halo! Mene je pošraufalo in se ulilo!!!

clock-img

15.06.2009, 21:20

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Gloria - hvala in lupčke Nikecu user posted image
Kaj je zdej z našo Blanči? Sem že čist živčna in zasopla. Dejmo, dejmo... user posted image
Lana - kdaj prideš po zamrznjenčke?

clock-img

15.06.2009, 21:20

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

blanč še tukaj diham s tabo user posted image user posted image user posted image
žižek šele zdej sem prebrala user posted image user posted image user posted image  men je toooolk hudo za tebe sej veš ane? Piši kaj.
sayuri sem prebrala tvojo zgodbo, zelo lepo si opisala vse skupaj. Bravo user posted image user posted image .

Da ne boste  mislile, da smo nosečke pozabile na vas. Ne, ne, nikakor ne. Še vedno navijam za vse v postopku in še posebej za trepetalke.

Izvedeli smo, da mamo pri nas lulekauser posted image user posted image user posted image , MV je zaprt, dete pa pridno miga. Tokrat bomo pa prišli vse do konca. Če bo pa katera izgubila upanje, naj se pa samo spomne na naše zgodbe. Vse bomo enkrat mamice. ČISTO VSE.

clock-img

15.06.2009, 21:29

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12Izvedeli smo, da mamo pri nas lulekauser posted image user posted image user posted image , MV je zaprt, dete pa pridno miga. Tokrat bomo pa prišli vse do konca. Če bo pa katera izgubila upanje, naj se pa samo spomne na naše zgodbe. Vse bomo enkrat mamice. ČISTO VSE.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

15.06.2009, 21:30

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Gloria - hvala in lupčke Nikecu user posted image
Kaj je zdej z našo Blanči? Sem že čist živčna in zasopla. Dejmo, dejmo... user posted image

V petek grem prvič dat kri. Baje, da sem potem stalna stranka (beri vsak dan) GKLJ, vse do transferja - za katerega pa niti približno ne vem, kdaj naj bi bil....bi morala malce pobrskat, koliko časa folikel zori, itd....no, upam, da bom konec meseca že grela user posted image user posted image . In ti? Dete pridno?

clock-img

15.06.2009, 21:38

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

V petek grem prvič dat kri. Baje, da sem potem stalna stranka (beri vsak dan) GKLJ, vse do transferja - za katerega pa niti približno ne vem, kdaj naj bi bil....bi morala malce pobrskat, koliko časa folikel zori, itd....no, upam, da bom konec meseca že grela user posted image user posted image . In ti? Dete pridno?

O, to pa bo akcije. Upam, da se kej vidiva. Dete ni pridno, razgraja kot vedno user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:45

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...še nič novega...jaz sem že čist brez sape user posted image user posted image ...

Špelka user posted image user posted image user posted image   za fantkauser posted image ...lepo si napisala

clock-img

15.06.2009, 22:56

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Kej novga? Jaz sem že čist zasopla. Drži se Blančika naša user posted image user posted image user posted image

Špelka moja draga. Rada te imam, saj veš, a ne user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:59

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Gigika, Glorči, Špelka, Reby, Gretka, ma same lušne na kupuuser posted image ...bi kar bla tuki,a moram ajat,ker se kmalu moj stereo best music vklopil...
Blančica, stiskamo tačke in šapke za vas3! user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

16.06.2009, 06:17

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Dobro jutro!
Najprej čestitke naši Blanči in atiju za malo Laro in Bernarda user posted image  user posted image  user posted image  Da bi hitro rasla in čim prej šla domov, da se bodo lahko veliko cartali user posted image

user posted image

clock-img

16.06.2009, 06:18

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Zdej pa še ena kavica za dobro jutro - taka malo bolj čokoladna user posted image

user posted image

Lara - lepe pozdravčke tebi in malima škratoma user posted image

clock-img

16.06.2009, 06:31

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Dobro jutro!
Najprej čestitke naši Blanči in atiju za malo Laro in Bernarda user posted image  user posted image  user posted image  Da bi hitro rasla in čim prej šla domov, da se bodo lahko veliko cartali user posted image

user posted image

JUPIIIIII user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . ČESTITKE MAMICI IN OČIJU user posted image  user posted image  user posted image

Dobro jutro vsem user posted image

Reby hvala za kufetka in novičko user posted image

clock-img

16.06.2009, 06:57

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Mami Blanči, ati, Lara in Bernard - vas že vidim, kolk ste lepa družinica. Uživajte. Crkljajte se. Radi se imejte in bodite zdravi. Čestitke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

16.06.2009, 07:27

clock-img

Anonimen

Jutro.user posted image

Kako lepe novičke navsezgodaj zjutraj.user posted image

špelka, čestitke za user posted image , naj bo še naprej vse bp!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč, čestitke za user posted image  in user posted image !!!! Sedaj pa samo uživajte in se čimveč cartajte!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 07:30

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro, punce

Blanči, iskrene čestitke za svoja sončka, Laro in Bernarda, veselo se cartajte in imejte radi! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Reby, hvala za slastno kavico.

Kako ste punce danes? Meni je tako všeč, da so spet prave temperature tu.
Vsem želim lep dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem