Jutro.
barbi, mi lahko prosim poveš, zakaj delajo tvojemu biopsijo? Predvidevam, da v izlivu ni spermijev. A je to to, ali sem brcnila v temo?
Drugače je bilo pa tudi meni prve dni težko v službi, čeprav ni noben spraševal. Ampak že samo dejstvo, da moram tukaj sedet in nekaj delat, mi je bilo grozno. Sem samo čakala, da bom šla domov k mojemu
.
mismis, jaz razmišljam, da bi dr. D prosila, da mi na napotnico napiše samo ICSI (ne pa pol IVF, pol ICSI). Ampak imam občutek, da tudi če bo to napisal, da ni rečeno, da bo ratalo. Pa še to mi ni jasno: sedaj so mi dali 2 ampuli in sem kao preveč reagirala
, tako, da sedaj dobim 1. Glede na to, da je že tako bilo samo 7 celic, jih bo sedaj še manj?!!
Vem, da tukaj ni pravila, ampak...
kimsy, ti ti,.. Kar takole ga s šefom serješ..
Da te ni sram.
gigi, od kje pa sedaj to?! Bravo za 2
!! Držim pesti že sedaj!!
Mi lahko prosim poveš, zakaj si šla k Rešu iz GK in če se kaj boljši rezultati?
WP, veš, te razumem, ker se tudi sama najdem v teh občutkih. Včasih se smilim sama sebi, potem pomislim, na punce, ki so že leta in leta v tem in še niso obupale in se počutim še bolj slabo (kao, ker se sekiram, pa je šele prvi IVF za mano). Potem spet razmišljam, zakaj ni prišlo do ET-ja, zakaj se je oplodilo tako malo celic, kako to, da je bilo kljub velikemu številu foliklov malo celic.. Če je bil mogoče E vitamin kriv, da so bili slabi rezultati. Če sem mogoče pretiravala s pivom. Če sem mogoče sama kriva, ker sem se nekako že vnaprej pripravljala na slab rezultat. Če je bila napaka, da so me dali v kratki postopek, čeprav je dr. D rekel, da bo dolgi. Če je bila napaka, da sem šla v LJ, ne v MB. Če sem sama kriva, da imam zamašene jajcevode. Če sem kdaj imela kakšno vnetje - kako to, da ga nisem opazila.Če...... Sami ČE-ji. Odgovorov pa nobenih. Počasi se poskušam sprijaznit, da teh odgovorov pač ne bom dobila. Da moram sedaj pridit na stari tir in pričakovat boljše rezultate v septembru. Ravno včeraj sem šla v knjižnjico in vzela par "kurjih juhic". Pa še eno knjigo o neplodnosti: "Bo fantek? Bo punčka?". Včasih pomaga, da bereš o istih občutkih in se potem dobro zjočeš. Jaz poskušam razmišljat tako: bomo pač probavali dokler bomo lahko - pa če bo to 10 postopkov, bo pa 10. In tud takrat ne bova nehala, ker potem nikoli ne bova vedela, ali bi v 11 uspelo.
Ti pošiljam en velik
!
gospodarica, naj pingvinček ostane v tebi še 9 mesecev!!
pikovit, sem že par dni nazaj tole našla na MON-u in ti lahko povem, da si ga vsak dan zjutraj pogledam in si poskušam vtisnit tiste besede v spomin.
hany bany
, upam, da čimprej dobiš pošto in začneš s postopkom. Če te kaj tolaži, jaz sem čakala cca. 14 dni.
O, vidim, da se vas je včeraj kar nekaj "starih" nabralo.
Super!!! Upam, da bo tako čimvečkrat, ker vas je res luštno brat.
Lep dan vsem!!! Torek je in še 3x gremo spat in bo vikend!!!