IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Gas bimbi so res naravne kapljice in nimajo sladkorja in glutena.Če pa učinkujejo ti pa povem kasneje.
Super, boš potem povedala še kje se dobijo.
duda - naš jo tudi ima, lažje zaspi, ker če ne kar nekaj cmoka in bi visel na dojki... Pa tudi rajši vidim da ima dudo, kot rokice v ustih, kar je tudi zobozdravnica rekla, da ni ok.
mojjaka,

ti kar pojamraj... Moja tašča je bila tukaj en dan pa pol, pa sem komaj preživel, kaj šele da bi jo imela bolj blizu in da bi jo videla bolj pogosto...

Pa svojemu tudi povej kako ti je, midva vedno 'spore' s starši rešujeva vsak s svojimi, ker se mi zdi tako prav.
Tira, boš povedala kako se BioGaia obnesejo? Te nameravam tudi jaz probat, pa še sebi nabavit kake probiotike, da si uredim prebavo, ker očitno ima mali moje gene kar se tega tiče...
deja, našega tudi matra, tako kot od mk8 zadnje 2, 3 dni, se pravi tam okoli 14 dni starosti. Sem spraševala pediatrinjo na MON, pa svetuje izločitev mlečnih izdelkov (vseh, tudi jogurtov, sira, namazov,...

), pa bom videla kaj bo... Čeprav je tašča izjavila, da je bil moj

isti in da je ona potem vse jedla, da se je navadil. Ampak jaz ne morem otroka gledat kako se muči...
Sploh pa, če to še niso krči, kaj šele bo...

Že zdaj mi je hudo, ko joka in jokam včasih z njim... Potem pa moj

tolaži oba...